Angelina Jolie bojuje s ohňom aj vlastným životom! Očakávaný film bude páliť

Už o pár dní sa na obrazovkách televízie HBO Max objaví očakávaná novinka. S herečkou Angelinou Jolieovou v hlavnej úlohe.

10.05.2021 00:00
Herečka Angelina Jolie na zábere z filmu Those... Foto: ,
Herečka Angelina Jolie a herec Finn Little na zábere z filmu Those Who Wish Me Dead.
debata

Štyridsaťpäťročná držiteľka Oscara si vo filme Those who wish me dead zahrala bývalú záchranárku a požiarničku, ktorá stretáva chlapca utekajúceho pred vrahmi jeho vlastného otca. Ponúkne mu prístrešok v strážnej veži, no čoskoro sú im vrahovia v pätách a dokonca sa rozhodnú podpáliť les, aby dvojicu vyhnali z úkrytu, dostali do pasce a zabili.

Jolie v nedávnom rozhovore pre Access Hollywood prezradila, že s postavou Hannah Faberovej, ktorú stvárnila, má prekvapivo mnoho spoločného. „Cítim sa tak trochu ubitá vlastným životom, čo sa vlastne občas deje nám všetkým, ale tiež som vnímala, že nedržím pokope, cítila som sa čiastočne zlomená a tá myšlienka dostať sa cez oheň – to vo mne vyvolalo pocit, že skrátka sa cez to negatívne,“ komentovala Jolie.

Herečka Angelina Jolie na zábere z filmu Those...
Herečka Angelina Jolie a herec Finn Little na...
+2Herečka Angelina Jolie sa vracia na obrazovky a...

„Je to úplne doslovné, ale jednoducho sa musím dostať cez oheň a je to ťažké a páli to, ale keď sa dostaneme na druhú stranu, máme pocit, že sme naozaj niečo spravili,“ opísala svoje pocity matka šiestich detí, ktorá sa stále sporí o ich starostlivosť s bývalým manželom Bradom Pittom.

Zo záberov novinky Those who wish me dead, ktoré zverejnila spoločnosť Warner Bros., je jasné, že Jolieovú čaká množstvo náročných fyzických scén. Rovnaké však platilo pri nakrúcaní aj pre jej mladého kolegu – detského herca Finna Littla. Okrem neho sa v projekte objavuje aj herec Nicholas Hoult či herec Jon Bernthal. Film pritom vznikol už v roku 2019, no postprodukčné práce a jeho uvedenie spomalila pandémia koronavírusu. Po pôvodnom pláne uvedenia snímky do kín sa napokon spoločnosť rozhodla, že okrem vybraných kín uvedie film aj na obrazovkách HBO Max.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #požiar #Angelina Jolie #film #zivot

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...