Tá premena vyrazí dych! Krásna Britka si zahrá Pamelu Anderson, je ako jej kópia

Jej tvár je dobre známa najmä z historických projektov. Hviezdila v Panstve Downton, rozprávkovej Popoluške a najnovšie aj seriáli The Pursuit of love. Nový projekt herečky Lily Jamesovej však vyráža dych. Či skôr, podoba samotnej hviezdy.

11.05.2021 10:00
lilzjames Foto:
Herečka Lily James.
debata

Britská herečka je takmer na nepoznanie na prvých záberoch, ktoré zverejnila stanica HULU z pripravovaného projektu Pam and Tommy, seriálu, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami. A áno, možno už z názvu tušíte správne, zachytáva búrlivé a krátke manželstvo sexbomby Pamely Andersonovej a hudobníka Tommyho Lee.

Lily James získala práve rolu Pamely Andersonovej a prvé fotografie sú skutočne až šokujúce. Najmä na jednej z nich totiž pôsobí naozaj ako slávna kanadská rodáčka a playmate v období 90-tych rokov. Rockera Tommyho Lee si zahrá Sebastian Stan, divákom známy najmä ako Winter Soldier z komiksov Marvel.

Dej príbehu sa bude sústreďovať na bleskové vzplanutie lásky medzi Pamelou a potetovaným muzikantom, ktorí sa zosobášili v roku 1995 po tom, čo sa poznali len 96 hodín. Z manželstva, ktoré sa neskôr rozpadlo, sa Andersonovej narodili obaja synovia.

Príbeh sa však koncentruje aj na škandál s nahrávkou spoločného sexu dvojice, ktorý vlastne odštartoval fenomén domácich sex-videí a vytvoril v podstate nový „žáner“ v rámci porno-priemyslu. Súkromnú nahrávku dvojici ukradol Rand Gauthier, ktorého si zahrá americký herec Seth Rogen. Okrem trojice uvedených protagonistov sa v príbehu objaví napríklad aj Taylor Schilling, Andrew Dice Clay či Nick Offerman.

Herečka Pamela Anderson a hudobník Tommy Lee na... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 93667795 Herečka Pamela Anderson a hudobník Tommy Lee na zábere z roku 1997.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Pamela Anderson #sex-video #produkcia #Lily James #Hulu

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...