Keď sa počas sezóny Petre Vlhovej nedarilo, cinkli sms-ky od Borbélyho! Ste zvedaví, čo písal?

Počas zimnej sezóny neboli všetky dni Petry Vlhovej iba slnečné... Povzbudil ju aj Ladislav Borbély.

13.05.2021 00:00
Petra Vlhová Foto:
Petra Vlhová v šou Zlaté časy.
debata (11)

Hostí z radov umelcov v šou Zlaté časy tento raz vystriedali známe tváre zo sveta športu. Pozvanie od Eleny Vacvalovej prijala lyžiarka Petra Vlhová. Tá dostala len pred pár mesiacmi do pozoru celé Slovensko, ktoré s napätím sledovalo jej napínavý boj o vytúžený veľký glóbus. Ten napokon za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári alpských lyžiarok získala v marci. Spolu s ňou v štúdiu po boku Vacvalovej a Lasicu sedel aj športový komentátor Ladislav Borbély. Na zimné obdobie si tak zaspomínali pred kamerami obaja.

Ako odznelo v šou, Borbély počas zimnej sezóny posielal Petre Vlhovej pravidelne sms-ky. „Je ľahké posielať sms-ky v čase, kedy sa darí,“ povedala Vacvalová a dodala: „Ale písal si Petre aj vtedy, keď sa jej nedarilo? A čo si jej vtedy posielal?“(vi­deo).

Video
Zdroj: RTVS

Borbélyho otázka nezaskočila, naopak. Pohotovo vytiahol svoj mobil a sms-ky, ktoré poslal Petre Vlhovej v jej ťažších okamihoch na svahu, prečítal. „Peťka, nie každý deň je slnečný a občas zaprší aj v južnej Kalifornii. My vieme, že tvojich ‚sunshine days‘ bude ešte veľa a preto ťa jeden upršaný deň nemôže rozhodiť. Ale naopak, posilniť na tvojej ceste.“ Správu ocenil aj Lasica: „Tak to bolo pekné.“ Na čo Borbély prečítal ešte ďalšiu: „Peťka, aj keď nebudeš vyhrávať, budeme ti fandiť… Ale nakoniec aj tak vyhráš.“

Celú šou Zlaté časy s hosťami Petrou Vlhovou a Ladislavom Borbélym si pozrite vo štvrtok 13. 5. o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Ladislav Borbély

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...