Bola nádherná, zábery presvedčia! Obdivovatelia Drahy si prišli v závere Slovanov na svoje

S krásnou tvárou mladej herečky Poliny Nosykhiny sa fanúšikovia museli rozlúčiť. Bude im chýbať?

13.05.2021 10:00
Polina Nosykhina Foto:
Polina Nosykhina v seriáli Slovania.
debata (12)

Nielen s bojovníkmi, ktorých stvárňovali Juraj Loj či Tomáš Maštalír, sa v stredu večer rozlúčili fanúšikovia Slovanov. Divákom dala poslednou časťou zbohom aj tajomná Draha, ktorá krásou priťahovala pozornosť ešte o čosi viac ako jej slávni mužskí kolegovia.

Drahu si zahrala len 20-ročná ukrajinská herečka Polina Nosykhina. Fotogenická tvár, dlhé vlasy a nežný úsmev – na rolu dievčiny s nadprirodzenými schopnosťami sa hodila výborne, pre mladú herečku išlo o prvú veľkú rolu, v Slovanoch si zahrala najvýraznejšiu ženskú postavu. A hoci pred oltár sa v závere série postavila jej kolegyňa, predstaviteľka Lady, slovenská herečka Jana Kvantíková, posledné scény seriálu patrili práve Drahe.

zväčšiť Polina Nosykhina v seriáli Slovania. Foto: JOJ
Polina Nosykhina Polina Nosykhina v seriáli Slovania.

Scenáristi jej už v úvode seriálu „priviali“ do cesty seriálového Vlada, herca Juraja Loja. A hoci sa počas plynutia deja stala manželkou iného, napokon predsa len zostala "voľná“ práve pre neho. Pre fanúšikov ich lásky sa tak seriál skončil podľa ich očakávaní.

Juraj Loj Čítajte viac Po poslednej klapke museli Loja obložiť igelitom! Aj takto nakrúcal Slovanov Herečka sa o momentky zo Slovanov pravidelne delila aj so sledovateľmi na Instagrame. Ponúkala zábery z nakrúcania, Slovania, z produkcie Wandy Adamik Hrycovej, totiž vznikali z veľkej časti na Ukrajine, v okolí mesta Žitomir, asi 120 kilometrov od Kyjeva. Fotografie krásnej Drahy zo seriálu si pozrite v našej galérii.
Polina Nosykhina v seriáli Slovania.
Polina Nosykhina a Juraj Loj v seriáli Slovania.
+4Polina Nosykhina v seriáli Slovania.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Slovania #Polina Nosykhina

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...