Zostanete v šoku! Z toho, čo povedala slávna slovenská modelka Mickovi Jaggerovi. Aj z jeho reakcie

Saša Gachulincová patrí medzi naše najznámejšie modelky. V New Yorku stretla slávneho speváka kapely The Rolling Stones a to ju dosť prekvapilo.

14.05.2021 00:00
Modelka Saša Gachulincová. Foto:
Modelka Saša Gachulincová.
debata (6)

Víťazka Elite Model Look Slovakia z roku 2005 pokorila svetové móla a zdobila mnohé titulky módnych magazínov. Ale diváci ju mohli vidieť aj ako súťažiacu v šou Tvoja tvár znie povedome. Aktuálne prijala pozvanie do relácie RTVS Čo ja viem, v ktorej si svoje vedomosti preverila so súťažiacimi v zložení Lukáš Dóza a Lucia Lužinská. Marcel Merčiak si však neodpustil zopár otázok na jej profesiu aj na slávnych ľudí, ktorých vďaka nej stretla.

Gachulincová sa pochválila, že v New Yorku, v čase pred piatimi-šiestimi rokmi, keď písala diplomovú prácu, si vybehla vyčistiť hlavu a s kamarátkou zašla do baru na pivo. A tam stretla slávneho Micka Jaggera. A keďže pre modelku bolo prekvapením, že spevák ešte žije, ako sa vyjadrila pred kamerami, zamierila rovno k nemu. „Prišla som pred neho a hovorím mu: ‚Ty ešte žiješ‘?.“ A reakcia speváka? „Odfotil sa so mnou a išli sme si spolu tancovať, mal tie jeho typické pohyby,“ dohovorila so smiechom 30-ročná blondínka. (video)

Video
Zdroj: RTVS

Celú šou Čo ja viem, s hosťami Sašou Gachulincovou, Lukášom Dózom a Luciou Lužinskou si pozrite v piatok o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Saša Gachulincová

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...