Nová Popoluška má hviezdnu tvár a kubánsku krv! Toto sú prvé zábery z muzikálu

Už nejaký ten piatok je známe, že z americko-kubánskej speváčky Camily Cabello sa rozhodli americkí televízni tvorcovia urobiť novú Popolušku. Pred pár dňami odtajnili aj prvé zábery.

17.05.2021 00:00
cabello Foto:
Speváčka Camila Cabello na zábere z roku 2018.
debata

Niekdajšia členka formácie Fifth Harmony, ktorá prešla na sólovú dráhu a zaznamenala obrovský medzinárodný úspech, sa na prvých dvoch záberoch z pripravovaného muzikálu objavuje v historickom kostýme a po boku svojho vyvoleného princa. Toho stvárnil mladý talent Nicholas Galitzine.

Prvé fotografie, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach, vyvolali obrovské nadšenie najmä medzi základňou fanúšikov 24-ročnej hudobnej hviezdy. Objavili sa, samozrejme, aj poznámky o tom, že úplne najideálnejšie by bolo, keby princa stvárnil spevák Shawn Mendes. S ním totiž rodáčka z Havany, ktorej rodičia neskôr emigrovali do USA, tvorí pár aj v súkromí a už niekoľko mesiacov sú vďačným objektom záujmu médií aj verejnosti.

Ako uviedla vo svojom vyhlásení spoločnosť Amazon Prime, ktorá je pod novou verziou Popolušky podpísaná, vo filme sa diváci dočkajú „klasiky, ktorú všetci milujú, no s moderným jedinečným twistom a hviezdnym obsadením“. Okrem Cabello sa v muzikáli objaví napríklad aj herečka a speváčka Idina Menzel, herečka Minnie Driver či niekdajší predstaviteľ agenta 007 Pierce Brosnan.

Rolu kmotry víly, ktorá v klasickej anglickej verzii rozprávky pričaruje Popoluške nádherné šaty a koč na ples, tentoraz tvorcovia nahradili postavou Fab G. Tú stvárni americký herec Billy Porter a ako sa píše v tlačovej správe, práve s „jej pomocou je Popoluška schopná vytrvať a plniť si svoje sny“.

Tri orisky pro Popelku - foto Čítajte viac Nóri točia Tri oriešky pre Popolušku! Takto vyzerá 'ich' Šafránková a Trávniček!

Iba nedávno sa nakrúcala v Nórsku aj nová verzia klasickej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, ktorá má iný základ ako americká verzia a vďaka spracovaniu od Václava Vorlíčka je hitom už niekoľko dekád po celej Európe. Aj v tomto prípade tvorcovia zverili rolu speváčke – Popolušku si zahrala plavovláska Astrid S.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #muzikál #Popoluška #Camila Cabello

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...