Salma Hayek magnetom akčnej komédie! V latexe a s napumpovaným dekoltom

Leto sa nesie v prísľube veľkých premiér. Jednou z nich bude aj novinka s herečkou Salmou Hayekovou. Napriek tomu, že prekročila päťdesiatku, jej povestný sexepíl chýbať nebude.

18.05.2021 10:39
Summer Film Preview Foto: ,
Herečka Salma Hayek s blond parochňou na zábere z filmu The Hitman's Wife's Bodyguard.
debata

Mexická rodáčka si zahrala v akčnej komédii The Hitman's Wife Bodyguard, kde sa po jej boku objaví dvojica Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson. Tých si diváci môžu pamätať už z prvého filmu, ktorý sa objavil na obrazovkách Netflixu.

Päťdesiatštyriročná Hayek sa objavuje na viacerých záberoch, ktoré zverejnilo štúdio Lionsgate. Azda najviac však fanúšikov jej fyzického pôvabu potešia tie, kde predvádza svoje ženské krivky a napumpovaný dekolt oblečená do latexového overalu. Hviezda však, samozrejme, zdôrazňuje, že v novej snímke ide najmä o zábavu, humor a divoké akčné kúsky.

zväčšiť Zľava: Herci Ryan Reynolds, Salma Hayek a... Foto: SITA/AP, David Appleby/Lionsgate via AP
Summer Film Preview Zľava: Herci Ryan Reynolds, Salma Hayek a Samuel L. Jackson na zábere z filmu The Hitman's Wife's Bodyguard.

Hviezda filmov ako Frida či Sexi pištoľníčky napriek obdobiu pandémie nazaháľala a v rámci novej produkcie má na konte aj ďalší titul. V jeho prípade sa bude teraz niekoľko mesiacov postprodukčne pracovať, filmové nakrúcanie prebehlo v Európe a skončilo sa pred pár dňami.

Reč je o medializovanom sfilmovaní osudov Patrizie Reggianiovej, čiernej vdovy z klanu Gucci, ktorá nechala zavraždiť svojho manžela. Patriziu si zahrala Lady Gaga a Salma Hayek stvárnila jej kamarátku Pinu Auriemmu. Na záberoch, ktoré pred pár týždňami zhotovili paparazzovia v Ríme, bola herečka na nepoznanie. Na hlave s parochňou z červených vlasov a zahalená do velúrového kompletu. Ako dopadol výsledok, pod ktorým je podpísaný režisér Ridley Scott, by sa diváci mali dozvedieť koncom roka.

Film The Hitman's Wife Bodyguard má premiéru plánovanú už na 16. júna 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Salma Hayek #nakrúcanie

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...