Lacná zlátanina! Nechutné! Na čo treba otvárať traumu Pamely Andersonovej so sex videom?

Okolo 8-dielnej minisérie s názvom "Pam and Tommy", ktorá divákom prinesie príbeh lásky a vášne Pamely Andersonovej (53) a Tommyho Lee (58), je poriadne horúco.

19.05.2021 00:00
Pamela Anderson a Tommy Lee Foto:
Pamela Anderson a Tommy Lee v časoch ich lásky.
debata

Dej príbehu sa totiž „točí“ okolo náhleho vzplanutia lásky medzi Pamelou a potetovaným muzikantom, ktorí sa zosobášili v roku 1995 po tom, čo sa poznali len 96 hodín. Z manželstva, ktoré sa neskôr rozpadlo, sa Andersonovej narodili dvaja synovia. So sledovaným vzťahom je spojený aj obrovský škandál so sex videom páru, ktoré sa dostalo do sveta. Súkromnú nahrávku dvojici ukradol Rand Gauthier, v minisérii sa objaví aj táto postava, zahrá si ju Seth Rogen.

lilzjames Čítajte viac Tá premena vyrazí dych! Krásna Britka si zahrá Pamelu Anderson, je ako jej kópia

Spomínanou sériou však nie je slávna predstaviteľka záchranárky C. J. Parkerovej vôbec nadšená. A na jej stranu sa postavila aj jej kamarátka, speváčka a herečka Courtney Love.

Ako citoval zdroj denník The Sun, Andersom sa o pripravovanej sérii vyjadrila veľmi opovržlivo, dokonca aj o hlavných hereckých predstaviteľoch – Lily Jamesovej, ktorá si má zahrať ju a Sebastianovi Stanovi (Tommy Lee).

„Je to lacná zlátanina, na ktorú sa nebudem pozerať. V žiadnom prípade,“ citoval spomínaný denník slová Andersonovej, ktoré mala povedať blízkej osobe. Blondínka nemala pekné slová ani na hlavnú hereckú dvojicu série: „Nikdy som o týchto hercoch, čo hrajú mňa či Tommyho nepočula a ani ma nezaujímajú,“ citoval The Sun svoj zdroj.

Herečka Lily James si zahrala v projekte Panstvo Downton, Sebastian Stan je divákom známy najmä ako Winter Soldier z komiksov Marvel.

O novom projekte sa už vyjadrila aj Courtney Love prostredníctvom facebooku. „Považujem to za veľmi poburujúce.“ Únik domáceho sex videa vraj spôsobil jej kamarátke Andersonovej veľkú traumu. Sama Love si na to obdobie zaspomínala, v tom čase nahrávala album v Los Angeles a podľa nej všetci v jej tíme sledovali spomínané video s ohromným záujmom. „Bolo to nechutné. V mojom tíme som o tom ľuďom zakázala o tom diskutovať, zničilo to život mojej priateľke. Moje srdce je s Pamelou. Opäť idete otvárať jej traumu,“ napísala na facebooku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...