Monica dnes? Bola by poriadne otravná, myslí si Courteney Cox o slávnej postave

Už o pár dní bude mať premiéru špeciálny diel seriálu Priatelia. Hviezdy jedného z najúspešnejších televíznych projektov histórie sa stretli po 17 rokoch a je okolo toho veľké haló.

22.05.2021 13:20
shutterstock 1328485379 Foto:
Herečka Courteney Cox na zábere z roku 2019.
debata

So šestkou hercov, ktorí v rokoch 1994 až 2004 stvárňovali ústredné charaktery, priniesol špeciálny materiál americký magazín People. Nechýbajú exkluzívne spoločné zábery či fotenie priamo z televízneho štúdia. A súčasťou špeciálu boli aj rozhovory s hlavnými protagonistami.

Pri otázke, čo by podľa nich robili ich postavy dnes, prekvapila úprimnosťou najmä herečka Courteney Cox, predstaviteľka Monicy. Tá vraj má celkom jasno v tom, čo by jej slávna postava robila po bezmála dvadsiatich rokoch.

„Vždy som cítila, že Monica by robila niečo veľmi súťaživé. Napríklad s inými matkami. Snažila by sa ich prekonať,“ uviedla pre magazín Cox. „Či už by to bola súťaž v pečení na škole jej detí alebo niečo iné. Mám na mysli, no bola by skrátka otravná. Bola by na čele nejakého školského spolku rodičov alebo niečo podobné,“ komentovala s humorom 56-ročná herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Napriek jej slovám však hovorí, že návrat pred kamery bol pre všetkých šesť hercov niečo veľmi emotívne a výnimočné. Upútavka, ktorá sa objavila v minulých dňoch, sa však dočkala rozpačitých reakcií. Niektorí nadšenci sa už nevedia dočkať novej epizódy, no mnohí užívatelia internetu poukázali na to, že podobný návrat vôbec nebol nutný a pôsobí nasilu a neprirodzene, podobne ako správanie jednotlivých hercov pred kamerou.

Ako to napokon dopadne, sa diváci môžu presvedčiť od 27. mája. Okrem Coxovej nebude, samozrejme, chýbať Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a páni Matt LeBlanc, David Schwimmer a Matthew Perry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #návrat #priatelia #Monica

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...