Aj upišťaná Janice či šarmantný Richard sa hlásia o slovo v špeciáli Priateľov! Ako sa zmenili?

Fanúšikovia sú vo vytržení a doslova počítajú hodiny do uvedenia špeciálnej epizódy Priateľov.

25.05.2021 00:00
Tom Selleck Foto:
Maggie Wheeler a Tom Selleck av seriáli Priatelia (1994 - 2004).
debata

Stane sa tak 27. mája na streamovacej platforme HBO Max. V traileri už boli k videniu seriálové stálice v zložení David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc. Ale špeciál bude priam nabitý hviezdnymi hosťami. Medzi nimi nebudú chýbať ani predstavitelia niektorých epizódych rolí. Reč je o Maggie Wheelerovej a Tomovi Selleckovi (aj ich môžete vidieť v traileri).

Matthew Perry Čítajte viac Ó, môj bože! Kto by zabudol na upišťanú Janice z Priateľov? Ako vyzerá krátko pred 60-kou?

Ani bez týchto hercov by Priatelia neboli tým, čím boli. Maggie Wheeler stvárňovala upišťanú Janice Litman-Goralnik, ktorá pred kamerami randila s Chandlerom (Matthew Perry). V Priateľoch sa prvý raz objavila v roku 1994 a do deja sa vracala sa až do roku 2004. Keď sa v seriáli zjavila prvý raz, mala niečo tesne po tridsiatke. V auguste oslávi herečka okrúhlu 60-ku a ako vidieť na záberoch, svojich dlhých vlasov sa nevzdala ani teraz. A čo jej slávne „Ó, môj bože!“, ktoré vďaka jej hlasu priam trhalo uši… Kto by si ho opäť nechcel vypočuť?

Seriálový doktor Richard Burke poplietol hlavu Monike (Courteney Cox), pred kamerami ho stvárňoval herec Tom Selleck. Išlo o postavu Monikinho o generáciu staršieho partnera, čomu zodpovedal aj výber herca – Selleck bol v čase nakrúcania Priateľov päťdesiatnikom, treba dodať, s neskutočnou charizmou. A hoci sa napokon jeho seriálová láska s Monikou šťastného konca nedočkala, ani Selleck, rovnako ako Wheeler, do zabudnutia neupadol. Herec, ktorý sa blíži k osemdesiatke, o svoj šarm stále neprichádza!

zväčšiť Maggie Wheeler v špeciáli Peiateľov (2021). Foto: HBO Max
Maggie Wheeler Maggie Wheeler v špeciáli Peiateľov (2021).

Obaja herci sa na krátku chvíľu objavili aj vo zverejnenom traileri – špeciál tak zrejme ponúkne aj ich spomienky na ich síce vedľajšie, ale takisto nezabudnuteľné ú­lohy.

zväčšiť Tom Selleck v špeciáli Priateľov (2021). Foto: Profimedia
tom selleck Tom Selleck v špeciáli Priateľov (2021).

Špeciálny dokument prinesie aj ďalších slávnych hostí – objaví sa v ňom napríklad David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Tom Selleck #Maggie Wheeler

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...