Ako krásna Charlie v Priateľoch randila s Joeym aj Rossom! A dnes? Má 50 a očarí kohokoľvek

Ak ste boli fanúšikom seriálu Priatelia, potom si určite dobre spomínate aj na všetky krásky, s ktorými randil seriálový profesor Ross Geller (David Schwimmer).

27.05.2021 00:00
debata

Jednou z nich bola aj herečka Aisha Tyler, ktorá stvárňovala rolu krásnej profesorky Charlie Wheelerovej. Extrémne vzdelaná Charlie, ktorá mala za sebou dva vzťahy s nositeľmi Nobelovej ceny, v seriáli najskôr „padla“ do oka Joeymu (Matt Leblanc). Tomu je však „prebral“ už spomínaný Ross.

Krásna brunetka so širokým úsmevom naozaj patrila medzi najočarujúcejšie „epizódne postavy“ Priateľov. V slávnom seriáli sa objavila v roku 2003, v tom čase mala 33 rokov. Dnes je z nej 50-nička a pred kamerami je k videniu stále. Na konte má množstvo seriálových úloh – 24, C.S.I.: Kriminálka Las Vegas, Myšlienky zločinca, Archer…

zväčšiť Aisha Tyler (50) počas podujatia v New Yorku -... Foto: Profimedia
Aisha Tyler Aisha Tyler (50) počas podujatia v New Yorku - spoznávate v nej Charlie z Priateľov?

Objavuje sa aj pred filmovými kamerami, ale medzi áčkové hviezdy Hollywoodu nepatrí. Zároveň s herectvom sa venuje aj réžii, písaniu scenárov či hudbe. Rodáčka zo San Francisca si v roku 2020 zahrala vo filme „Bad Therapy“ spolu s hercami ako Michaela Watkins, Rob Corddry či Alicia Silverstone. Vysoká herečka (1,83 m) s dokonalým úsmevom má za sebou jedno nevydarené manželstvo.

Tom Selleck Čítajte viac Aj upišťaná Janice či šarmantný Richard sa hlásia o slovo v špeciáli Priateľov! Ako sa zmenili?

Z času na čas sa ukáže aj na červených kobercoch či premiérach – podobne, ako dokázala očariť fanúšikov Priateľov v čase najväčšej slávy seriálu, dokáže pritiahnuť pozornosť aj teraz, ako čerstvá 50-nička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #David Schwimmer

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...