Tak ako? Príde Carrie Bradshaw v novej sérii o Pána Božského alebo nie?

S účasťou „Pána Božského“, čiže herca Chrisa Notha, to nevyzeralo v špeciálnom pokračovaní Sexu v meste ružovo.

28.05.2021 00:00
Chris Noth a  Sarah Jessica Parker Foto:
Chris Noth a Sarah Jessica Parker v Sexe v meste.
debata

Fanúšikovia seriálu Sex v meste sa majú na čo tešiť. Nielenže sa pred kamerou pokračovania zídu Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristine Davis (Charlotte), v rovnakých rolách, v akých hrali na prelome tisícročí. O slovo sa hlási aj…

Vo februári stránka Page Six vystrašila fanúšikov kultového seriálu. S účasťou „Pána Božského“, čiže herca Chrisa Notha, to nevyzeralo ružovo. Na spomínanej stránke sa uvádzalo, že slávnu rolu si herec už nezopakuje.

Rok 2010: Zľava - Sarah Jessica Parker Čítajte viac Tomu sa vraví veľký televízny návrat! Nakrútia Sex v meste, chýbať však bude...

Všetko je však inak, Carrie Bradshaw o svojho muža snov nepríde. A je to 100-percentné. Jeho účasť potvrdila streamovacia platforma HBO Max. 66-ročný herec Chris Noth sa v pripravovanej sérii „And Just Like That“ objaví.

„Ako by sme mohli priniesť novú kapitolu príbehu Sexu v meste bez nášho Pána Božského,“ oznámil producent Michael Patrick King v oficiálnom vyhlásení. Práce na seriáli, ktorý má mať 10 častí, odštartujú v lete, k divákom by sa mal dostať koncom roka 2021.

Chris Noth (66) ako Pán Božský prežíval vzťah ako na hojdačke s hlavnou seriálovou predstaviteľkou, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) v rokoch 1998–2004, objavil sa aj vo filmoch Sex v meste a so svojou Carrie sa konečne postavil pred oltár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Chris Noth

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...