Langmajer na pozeranie hokeja nemá pomyslenie: Dôvod? 3. séria hitovej Lajny!

Najmä fanúšikom internetových televízií je asi dobre známy komediálny seriál Lajna, ktorý vzniká podľa scenáristu Petra Kolečka. Nakrúca sa tretia séria a, samozrejme, v nej nebude chýbať hlavný hrdina v podaní Jiřího Langmajera.

28.05.2021 00:00
Herec Jiří Langmajer v seriáli Lajna. Foto:
Herec Jiří Langmajer v seriáli Lajna.
debata

Predstaviteľ hokejového kouča Hrouzka sa nedávno novinárom priznal, že napriek tomu, akú postavu stvárňuje, tak aktuálne prebiehajúce majstrovstvá sveta v hokeji nesleduje. „Úprimne povedané, ja už skoro tri mesiace nakrúcam Lajnu, takmer dvanásť a niekedy aj šestnásť hodín denne. A tá predstava, že prídem domov a pustím si telku, kde bude hokej, je pre mňa úplne zúfalá,“ prezradil Langmajer. „Mne stačí, keď sa spýtam, ako sme na tom. A ako viem, sme na tom dosť šialene,“ doplnil s humorom.

V osmičke nových epizód sa Langmajer opäť predstaví ako internetovými divákmi obľúbený tréner Hrouzek. Žiadne výraznejšie zmeny vraj od neho čakať diváci nemajú. „Myslím si, že to nie je žiaduce,“ podotkol Langmajer.

„Ľudia sa naopak tešia na to, že sa vráti známy chlapík s čiernymi fúzami a odfarbenými vlasmi a že bude predvádzať to, čo predvádzal už skôr. Tentoraz je to trochu epickejšie, je tam viac textu. Bolo to ťažšie, Petr Kolečko to napísal veľmi dobre, ale tentoraz mi to dalo trochu viac zabrať. Hoci nijako zásadne sa to nezmenilo,“ komentoval 54-ročný herec.

Prvé dve série Lajny zaznamenali viac ako 16 miliónov zhliadnutí. Nová séria, pod ktorou je podpísaná televízia Seznam a TV JOJ, bude maž premiéri v terestriálnom vysielaní oboch televízií a následne online. Ani tentoraz nebude v projekte chýbať herečka Hana Vágnerová alebo herci Zdeněk Piškula či Václav Neužil mladší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #seriál #nakrúcanie #Jiří Langmajer #Lajna

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...