Skutočný triumf Kelly Clarksonovej! Dostane flek v NBC po slávnej moderátorke

Do konkrétneho momentu zostáva ešte niekoľko mesiacov a napriek tomu najnovšia správa o náhradnom programe za končiacu šou Ellen DeGeneresovej vyvolala rozruch. Nahradí ju totiž známa americká speváčka.

29.05.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Reč je o Kelly Clarksonovej, bývalej víťazke súťaže American Idol (americká Superstar), dvojnásobnej mame, porotkyni zo šou The Voice a moderátorke. Clarkson sa už nejaký čas objavuje na obrazovke s vlastnou talk-šou a jej bezprostredný kontakt s hosťami, nákazlivý smiech, ale aj možnosť stotožnenia sa s ňou z nej spravili skutočného miláčika divákov.

Asi ani preto nie je prekvapením, že práve jej vlastná šou nahradí program Ellen DeGeneresovej na obrazovke televízie NBC. Clarksonovej televízny formát pritom momentálne beží druhú sezónu, nedávno získala nominácie Emmy pre najlepší televízny zábavný program a pre veľký úspech sa dočkal predĺženia kontraktu až do roku 2023.

TV Ellen DeGeneres Čítajte viac Ellen DeGeneres končí so svojou talk-šou! Diváci sú v šoku, sú za tým obvinenia?

„Od roku 2022 bude The Kelly Clarkson Show hviezdou nášho denného zábavného programu a prínosom pre naše spravodajstvo v skorých popoludňajších hodinách," uviedla prezidentka spoločnosti NBCUniversal Local Valari Staab vo vyhlásení pre médiá.

Moderátorka Ellen DeGeneres oznámila koniec vysielania svojho vlastného programu pred pár týždňami. "Chcem vám povedať, že budúca sezóna, sezóna 19, bude mojou poslednou sezónou,“ vyhlásila pred kamerami. „Možno sa čudujete, prečo som sa rozhodla skončiť po 19 sezónach. Pravda je, že vždy dôverujem svojim inštinktom. Môj inštinkt mi povedal, že je čas. Ako komik som vždy chápala dôležitosť … načasovania. So všetkou vážnosťou som skutočne cítila, že budúca sezóna je ten pravý čas na ukončenie tejto úžasnej kapitoly,“ uviedla tiež Ellen DeGeneres.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #Kelly Clarkson #talk-šou

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...