Kritici boli nadšení a ona dostávala jedinú otázku: Veľkosť podprsenky, Christina?!

Málokedy by ste o nej čítali materiál, v ktorom by nebol spomenutý aj fyzický vzhľad. Herečka Christina Hendricks sa posťažovala, že aj pri tej najtvrdšej práci sa jej médiá pýtali najmä na veľkosť podprsenky.

04.06.2021 10:00
shutterstock 1525785017 Foto:
Herečka Christina Hendricks .
debata (1)

Ryšavá herečka, ktorú si diváci pamätajú napríklad zo seriálu Good Girls alebo staršieho Mad Men, v rozhovore pre The Guardian uviedla, že počas práce na druhom z menovaných seriálových projektov čelila s kolegyňami zaujímavému javu.

„Po prvej sezóne sa muži začali obliekať ako Don Draper alebo Roger Sterling. Do módy sa vrátili obleky a úzke kravaty. Ale trvalo tri, možno štyri sezóny, kým chceli na obálkach magazínov aj nás – herečky. Vtedy sme si všetky hovorili, bože, to je divné, však to už nakrúcame nejaký čas,“ uviedla v interview.

Seriál Mad Men sa dočkal skvelej odozvy kritikov a jeho popularita naozaj priniesla ústredným postavám väčšiu vizibilitu v médiách aj žiadanosť na filmovom a seriálovom trhu. Hendricksovú však hnevalo, keď sa novinári obmedzovali v jej prípade na jedinú vec.

„Myslím si, že pri Mad Men boli časy, keď sme naozaj robili dobrú robotu, bola za nami tvrdá drina a kritici to uznávali. A mňa sa každý pýtal len na to, akú veľkosť podprsenky nosím,“ posťažovala si 46-ročná hviezda pre The Guardian.

Až pri ďalšom seriáli, v podstate ženskom projekte Good Girls, sa vraj novinári sústredili viac na samotné hrdinky a ich predstaviteľky a ocenili ich nielen z profesionálneho hľadiska, ale žiadali od nich aj názor. Hendricks si myslí, že spoločnosť stále musí dozrieť, no postupne zmeny prichádzajú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #médiá #nakrúcanie #Mad Men #Christina Hendricks

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...