V seriáli Polda bude šéfovať Slovenka Kolesárová! Na pľac priletela z Los Angeles

Prvú klapku piatej série seriálu Polda s Davidom Matáskom v hlavnej úlohe majú za sebou herci aj celý štáb.

05.06.2021 00:00
debata

V krimiseriáli sa znovu objavia obľúbené tváre, vrátane slovenskej herečky Jany Kolesárovej, ktorá na nakrúcanie priletela z Los Angeles.

zväčšiť Jana Kolesárová ako psychologička Táňa v... Foto: Prima
Jana Kolesárová Jana Kolesárová ako psychologička Táňa v seriáli Polda.

Nová séria prinesie veľkú zmenu práve pre Janu Kolesárovú, ktorá ako psychologička Táňa okúsi novú pozíciu. "Keď som sa dozvedela, že sa z policajnej psychologičky stane šéfkou oddelenia, tak mojou prvou otázkou bolo, či je to vôbec technicky možné. Potom som si ale spomenula, že Táňa je vyštudovaná kriminalistka, študovala na policajnej akadémii. Len si potom vybrala tú psychológiu. Má to logiku. Uvidíme, ako to bude brať divák,“ prezrádza dej svojej postavy úspešná herečka, ktorá žije svoj život medzi Los Angeles, Českom i rodným Slovenskom.

Vladimír Polívka Čítajte viac Polda má posilu, fešáka Polívku: Ak seriál skutočných policajtov v dobrom pobaví, budem rád

Ďalšieho pokračovania sa nemohla dočkať ani herečka Jitka Sedláčková, ktorá sa obávala, ako rýchlo vpláva do nakrúcania. "Dlho som nič nenakrúcala, skutočne som nemala prácu, ale tešila som sa veľmi. Tu je to skvelá partia, s Davidom Matáskom sa poznáme od pätnástich rokov,“ priznáva Sedláčková, ktorá sa v piatej sérii premenila na Vandu Fišerovú. "Na začiatku to vyzeralo, že Vanda bude len do počtu, ale som šťastná, ako napokon dopadla a že aj diváci ju majú radi. Dokonca mi ľudia hovoria Vanda a mňa to teší,“ dodáva.

Práve v týchto týždňoch môžu diváci na Slovensku sledovať prostredníctvom televízneho kanálu Prima PLUS premiérové epizódy štvrtej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kolesárová #Polda

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...