Hviezda zrušeného seriálu z Netflixu vyzliekla tričko: Takto si hľadá prácu?

Prichádzal s veľkým očakávaním, no zrušili ho už po prvej sezóne. Seriál Jupiter's Legacy sa na obrazovkách Netflixu dlho neohrial. Čo na to hovorí jedna z hlavných hviezd?

06.06.2021 14:00
shutterstock 1045692685 Foto:
Herec Josh Duhamel.
debata

Americký herec Josh Duhamel, ktorý v projekte stvárnil hlavu superhrdinovskej rodiny Sheldona Sampsona alias Utopiana, sa neváhal vyjadriť na sociálnej sieti. A spravil to s humorom aj troškou irónie. Štyridsaťosemročný herec, ktorého si pamätajú aj fanúšikovia hitu Transformers, zhodil tričko a zverejnil fotografiu z nakrúcania hore bez.

Je na nej zachytený s parochňou sivých dlhých vlasov, s ktorou hrával v seriáli a predvádza do objektívu masívne svaly a vypracované brušné svalstvo. „Keď vám dá Netflix kopačky a jednoducho sa musíte takto začať ponúkať,“ napísal Duhamel s poznámkou „sexy Santa leto“. Čo pobavilo jeho fanúšikov azda ešte viac, však bola jeho otázka: „Tak čo, HULU?“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Duhamel (@joshduhamel)

Ide o jasný odkaz pre konkurenčnú televíznu platformu, ktorá produkuje vlastnú seriálovú aj filmovú tvorbu a snaží sa konkurovať práve gigantickému Netflixu. Čo sa samotného Netflixu týka, vo vyjadrení pre médiá k projektu Jupiter's Legacy zaznelo, že televízia chce posunúť príbeh na celkom inú úroveň a vytvoriť nový projekt, ktorý bude len voľne vychádzať zo superhrdinovského univerza.

Okrem Duhamela si v seriáli zahrala napríklad aj Leslie Bibb či Elena Campouris či Matt Lanter.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #seriál #Josh Duhamel #zrušenie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...