Na palubu nového Sexu v meste sa nehlási len Pán Božský, ale aj tieto mužské hviezdy

Okolo hlavných hrdiniek sa budú "točiť" aj ich starí známi mužskí kolegovia. Ktorí?

11.06.2021 00:00
Chris Noth a  Sarah Jessica Parker Foto:
Chris Noth a Sarah Jessica Parker v Sexe v meste.
debata

Hoci to spočiatku s účasťou „Pána Božského“, čiže herca Chrisa Notha, v špeciálnom pokračovaní Sexu v meste (1998–2004) ružovo nevyzeralo, napokon si fanúšikovia seriálu vydýchli. Jeho účasť potvrdila len pred pár dňami streamovacia platforma HBO Max. 66-ročný herec Chris Noth sa v pripravovanej sérii „And Just Like That“ objaví. „Ako by sme mohli priniesť novú kapitolu príbehu Sexu v meste bez nášho Pána Božského,“ oznámil producent Michael Patrick King v oficiálnom vyhlásení.

zväčšiť David Eigenberg -  predstaviteľ  Stevea. Foto: SHUTTERSTOCK
David Eigenberg David Eigenberg - predstaviteľ Stevea.

A teraz sú tu ďalšie dobré správy! Projektu povedali „áno“ aj ďalšie mužské hviezdy, ktoré tak skvelo dotvárali príbehy slávnej štvorice žien – Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Cantone sa vráti ako Anthony, Eigenberg ako Steve, Garson ako Stanforda a Handler ako Harry.

zväčšiť Mario Cantone -  predstaviteľ  Anthonyho. Foto: SHUTTERSTOCK
Mario Cantone Mario Cantone - predstaviteľ Anthonyho.

Do príbehu pribudne postava v podaní herečky Sary Ramirezovej, Kim Cattrall však bude v pokračovaní chýbať, ako je už dlhšie známe. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis si zopakujú svoje pôvodné úlohy Carrie, Mirandy a Charlotte. Kamarátky podľa vyjadrenia HBO Max „prešli cestu od komplikovanej reality života a priateľstva v ich 30-tich rokoch k ešte viac komplikovanejšej realite života a priateľstva v čase, kedy sa z nich stali 50-ničky.“

Sarah Jessica Parker Čítajte viac Seriálovú Carrie manžel obletuje štvrťstoročie! Nečudo, má 55 a vyzerá skvelo

Hlavné hrdinky pokračovania – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis sú zároveň aj výkonnými producentkami v pripravovanej sérii „And Just Like That“, ktorá má mať 10 častí a k divákom sa dostane koncom roka 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...