Nové trendy v bývaní v podaní oceňovaného dizajnéra! To je novinka RTVS

Na obrazovky RTVS prichádza nový desaťdielny magazín, ktorý pútavou a modernou formou predstaví aktuálne trendy v bývaní, architektúre a dizajne. Programom bude divákov sprevádzať popredný slovenský dizajnér Michal Staško.

21.06.2021 00:00
Michal Stasko  dizajner  RTVS  3 Foto:
Slovenský dizajnér Michal Staško, moderátor relácie Ako bývať, ako žiť.
debata

Fanúšikov dizajnu a architektúry čaká 10 častí relácie, v ktorej si v rôznych rubrikách môžu vychutnať nadčasové a univerzálne dizajnové riešenia mnohých priestorov. Nový magazín prinesie v každej epizóde ukážky čo najzaujímavejšej zmesi kreativity a šikovnosti u nás i v blízkom zahraničí. Zaujímavé nápady, realizácie či idey na konkrétnych vydarených a oceňovaných príkladoch v kombinácii s kreativitou moderátora a dizajnéra prinesie RTVS na obrazovky každú sobotu večer.

obávačka, izba Čítajte viac Viac farieb v obývačke! Ako? Vymeňte nudnú pohovku za neprehliadnuteľný kúsok

Okrem komplexných pohľadov na realizácie bytov či domov, prinesie dizajnér Michal Staško v každej epizóde aj jednoduchý návod na dizajnový kúsok do domácnosti, výnimočné riešenie čiastkového problému s bývaním – vydarenú rekonštrukciu prevádzky, ale aj interiérové riešenia jednotlivých izieb a miestností. Divákom predstaví aj HI – TECH – moderné riešenia a vychytávky pre domácnosť a na svoje si prídu aj tí, ktorí si chcú svojpomocne niečo vyrobiť z nepotrebných materiálov pomocou domáceho recyklovania.

zväčšiť Slovenský dizajnér Michal Staško, moderátor... Foto: RTVS
Michal Stasko Slovenský dizajnér Michal Staško, moderátor relácie Ako bývať, ako žiť.

Moderátorom relácie je popredný slovenský dizajnér Michal Staško. Venuje sa oblastiam produktového a priemyselného dizajnu, návrhom interiérov a dizajnu nábytku. "V prvom rade som dizajnér, až potom moderátor, ale v našom novom magazíne sa veľmi snažím skĺbiť tieto zdanlivo nepríbuzné profesie dokopy tak, aby mal z toho divák dobrý pocit. Spolu s tvorivým tímom relácie veríme, že relácia Ako bývať, ako žiť bude pre divákov príjemne stráveným časom pred obrazovkou,“ hovorí Michal Staško.

interiér Čítajte viac Interiér v štýle Hamptons! Oceán je blízko, domov je ním nádherne presiaknutý

Relácia Ako bývať, ako žiť nájde svoje miesto na obrazovkách Jednotky RTVS každú sobotu večer o 18.25 h. Prvú časť prinesie RTVS divákom už v sobotu 26. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Michal Staško

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...