Slovenskí muži, tí si verili, chceli ma skrotiť! Mali smolu, Dana Morávková našla svojho princa

Herečka Dana Morávková sa v Čechách preslávila aj ako "rozprávková" princezná. Tieto úlohy hrala najmä v deväťdesiatych rokoch.

18.06.2021 00:00
Dana Morávková Foto:
Dana Morávková na archívnej snímke.
debata

Dnes je meno 49-ročnej Morávkovej u našich susedov spojené so seriálmi ako Ordinácia v ružovej záhrade, Temný Kraj, ale videli sme ju aj v novinke z dielne Českej televízie s názvom Božena. V roku 2020 sa objavila napríklad v komédii Dušana Rapoša Ženská pomsta. Ale preslávila ju aj rola v seriáli Rodinné putá, roky v ňom hrala postavu veľmi ambicióznej a chladnej Andrey, ktorá sa dostala aj ku slovenským divákom.

zväčšiť Manželia Dana Morávková a Petr Malásek na... Foto: Profimedia
Dana Morávková Manželia Dana Morávková a Petr Malásek na stretnutí hercov muzikálu Trhák.

Pred pár dňami sa sympatická herečka objavila na večernom stretnutí hercov muzikálu Trhák, v ktorom hrá jednu z rolí. Večer si spolu s ňou vychutnali aj jej kolegovia ako Martin Dejdar, Václav Kopta či Sandra Pogodová.

Morávková, ktorá pred filmovými či seriálovými kamerami „vystriedala“ desiatky mužských kolegov, je v súkromí už roky verná jedinému – manželovi Petrovi Maláskovi. 57-ročný Malásek, známy skladateľ a klavirista, sa stal manželom Morávkovej v roku 1996, pred oltár sa postavili po ročnej známosti.

Bez škandálov a spokojní sú spolu dodnes, harmonicky pôsobili aj pred objektívom fotografa na spomínanej akcii v Prahe. Dvojica spolu vychováva jedno dieťa, syna Petra, ktorý sa narodil dva roky po ich svadbe.

Ako si pred časom sympatická herečka zaspomínala v šou „7 pádů Honzy Dědka“, v čase vysielania seriálu Rodinné putá, ktoré sa dostali aj slovenským divákom, jej písali najmä slovenskí muži, chceli „skrotiť“ Andreu, postavu, ktorú v seriáli hrala. „Keď som točila seriál Rodinné putá na Prime, dostávala som veľa ponúk na sex. Písali mi najmä slovenskí muži, tí si verili, chceli ma skrotiť,“ zaspomínala si v úsmevom herečka (video – minúta 11:20). Ako dodala, ponuky „odmietala“, po boku manžela je spokojná už štvrťstoročie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dana Morávková

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...