Pôvabná Štefánková z RTVS rozdá Krištáľové krídla. Jej garde? Pridá sa opäť...

Naposledy rozdali ceny Krištáľové krídlo vo februári minulého roka. Schyľovalo sa vtedy k pandémii, no málokto tušil, aké rozmery to naberie. Ďalší ročník sa vracia k divákom až teraz, v nedeľu spozná Slovensko mená laureátov.

18.06.2021 00:00
Moderátorka Janette Štefánková. Foto:
Moderátorka Janette Štefánková.
debata (2)

Samozrejme, lákadlom pri televíznych obrazovkách by mali byť zaujímaví hostia a tiež moderátori, ktorí večerom sprevádzajú. Ako už odtajnili organizátori, mená moderátorskej dvojice sú známe. Jasné je, že v ich prípade stavili tvorcovia na istotu.

Keďže priamy prenos z galavečera odvysiela verejnoprávna televízia, asi neprekvapí, že sa pred kamerami objaví jedna z jej kľúčových tvárí. Nie je to však Jarmila Lajčáková-Hargašová ako to bolo minulý rok. Tentoraz ju opäť vystrieda Janette Štefánková, ktorú diváci už tiež v rámci prenosov Krištáľového krídla zažili.

Tvár z televízneho spravodajstva nebude sama – ako to už býva, doplní ju mužské garde. V tomto prípade sa nič nezmení oproti minulému roku – tvorcovia galavečera zverili moderátorskú úlohu Jakubovi Ťapákovi, ktorý je známy tiež ako stand-upový komik Zitron účinkujúci v stand-up comedy šou Silné reči.

zväčšiť Moderátorom Krištáľového krídla bude aj Jakub... Foto: RTVS
Jakub Tapak moderator galavecera Kristalove kridlo Moderátorom Krištáľového krídla bude aj Jakub 'Zitron' Ťapák.

O tom, že sa diváci dočkajú v jeho podaní humoru, azda netreba pochybovať. V programe však budú tiež divákov zabávať vystúpenia formácií ako Janoska Ensemble, Peter Bič Project či Ľubice Čekovskej, Terezy Maškovej, Juraja Podmanického z kapely Billy Barman, Dana Bártu a Liny Mayer.

Diváci verejnoprávnej televízie spoznajú držiteľov ocenení v deviatich kategóriách: hudba, filantropia, hospodárstvo, medicína a veda, výtvarné umenie, šport, publicistika a literatúra, divadlo a audiovizuálne umenie a inovácie a startupy. O ocenení v každej z kategórií rozhodovala aj tento rok porota zložená z odborníkov pôsobiacich v danej oblasti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Krištáľové krídlo #Janette Štefánková #Jakub Ťapák

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...