Hviezda z Kliniky Grace na divadelných doskách! Pred divákmi bude celkom nahá

Slovenskí diváci ho poznajú najmä z televízneho seriálu Klinika Grace ako lekára Jacksona Averyho. Herec Jesse Williams však tentoraz plánuje prekvapiť svojím divadelným talentom.

22.06.2021 00:00
shutterstock 1595070916 Foto:
Herec Jesse Williams.
debata (1)

Sympatický herec sa pred pár dňami objavil v talk-šou Ellen DeGeneresovej, kam prišiel porozprávať o svojom debute na doskách na Broadway. Divadelné scény v New Yorku boli pre pandémiu viac ako rok zatvorené a predstavenie Take Me Out bude jednou z pripravovaných noviniek, ktorých sa diváci dočkajú.

Williams prezradil v rozhovore, že hru začaôli skúšať zhruba tri týždne predtým, ako sa na jar 2020 udrela na Spojené štáty americké a New Yorku pandémia koronavírusu. To donútilo celý štáb okamžite skončiť a sám vraj netušil, či sa niekedy ešte k tomuto projektu vráti.

„Sme nesmierne šťastní, že sa môžeme vrátiť späť. Že táto hra dostala ešte jednu šancu,“ komentoval 39-ročný Williams.

Čo bude však pre mnohých divákov určite lákadlom, je aj fakt, že známeho seriálového lekára čaká na javisku vyzliekanie sa donaha. „Áno, dostalo sa to až ku mne,“ odvetil s úsmevom na otázku o tom, či je pravda, že sa vyzlečie do Adamovho rúcha pred divákmi.

„Skrátka ten charakter si pýta aj trochu nahoty, čo ma, samozrejme, straší. Ale v tom dobrom slova zmysle. A zároveň to v dobrom slova zmysle vnímam ako výzvu,“ dodal ešte Jesse Williams, ktorý si aj pre fanúšikov Kliniky Grace pripravil pred časom poriadne prekvapenie.

Tí, ktorí sledujú aktuálnu sériu, vedia, že zo seriálu odišiel. Pre mnohých kolegov to bol šok, keďže Williams účinkoval pravidelne v seriáli od roku 2009 a bol jednou z obľúbených postáv.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #nahota #Klinika Grace #Jesse Williams

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...