Sharon Stone hnevá, že Meryl Streepovú stavajú na piedestál: Je to vina Hollywoodu

Rozhovor síce vznikol už minulý mesiac, no až v týchto dňoch mu verejnosť venuje naozaj veľkú pozornosť. Možno aj preto, že herečka Sharon Stone v ňom hovorila o kolegyni Meryl Streepovej.

24.06.2021 00:00
2021 Tribeca Festival - Dave Chappelle Untitled... Foto: ,
Herečka Sharon Stone na zábere z filmového festivalu Tribeca.
debata (2)

Šesťdesiattriročná herečka v interview pre portál EverythingZoo­mer.com poukázala na to, že si myslí, ako nespravodlivo je nastavený hollywoodsky systém voči ženám, mnohým jej kolegyniam. Za príklad si vzala práve trojnásobnú držiteľku Oscaru.

„Filmový priemysel bol nastavený tak, aby sme všetci závideli a všetci zbožňovali Meryl, pretože len Meryl mohla byť tá dobrá. A každý by mal súperiť s ňou,“ vyhlásila Stone. „Myslím si, že Meryl Streep je úžasná žena a herečka. Ale podľa môjho názoru, celkom úprimne, sú v brandži herečky, ktoré sú rovnako talentované ako Meryl Streep. Celá táto Meryl ikonografia je súčasťou toho, čo Hollywood robí ženám,“ pokračovala Stone.

Herečka Sharon Stone na stretnutí poroty s...
Herečka Hari Nef.
+3Zľava: Šéf predaja firmy Luxottica Group...

Následne vymenovala niekoľko hereckých hviezd, ktoré podľa nej dosahujú talent a kvality slávnej hollywoodskej divy. „Viola Davis je rovnako dobrá herečka ako Meryl Streep. Emma Thompson. Judy Davis, Olivia Colman. Kate Winslet, pre kristove rany. Ale povie sa Meryl Streep a všetci padajú na zadok,“ podotkla tiež plavovláska, ktorá dodala tiež, že ona sama je lepším zloduchom pred kamerami ako Meryl Streep.

„Nebola by taká dobrá v Základnom inštinkte alebo v Kasíne. Bola som lepšia a viem to. Aj ona to vie. Ale všetci sme nastavení, že si máme myslieť, aká úžasná je. Keď sa povie jej meno, že musí byť česť s ňou pracovať,“ dodala ešte Stone.

Mnohé komentáre, ktoré sprevádzali výňatky z rozhovoru na Twitteri, tvrdia, že Stone si takto „práve zlikvidovala hereckú kariéru“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #rozhovor #Meryl Streep #rivalita

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....