Dokonalá kópia Pamely! Aj v bikinách. James nakrúcala na pláži, vyrazí vám dych

Už prvé správy o tom, že vzniká film o Pamele Andersonovej, jej exmanželovi Tommym Lee a tiež vzniku ich erotického videa vyvolal veľké nadšenie a zároveň pobúrenie. V každom prípade však najmä obrovský záujem.

24.06.2021 11:27
lilzjames Foto:
Herečka Lily James.
debata (2)

Hlavných hrdinov stvárnia ostrieľaní herci Lily James a Sebastian Stan, ktorých poznajú dobre televízni, ale aj filmoví fanúšikovia. V týchto dňoch sa online objavili zábery nakrúcania plážovej scény, na ktorej dvojica oslavuje svoje medové týždne a zamilovanosť. Okamžite zaplnili sociálne siete, nepochybne aj z dôvodu, že najmä herec Stan (známy ako Winter Soldier z marvelovskej série filmov) má veľmi silnú fanúšikovskú základňu.

Mnoho čitateľov určite zaujíma najmä fakt, ako sa herečka Lily James zhostila „fyzickej stránky“ svojej postavy, ktorej predobrazom je skutočná hviezda, celebrita a bývalá playmate Pamela Anderson. Zdá sa, že výsledok je naozaj triumfálny. V bielych miniatúrnych bikinách, s parochňou plavých vlasov a protetickou úpravou tváre aj hrudníka vyzerá rodená Britka naozaj ako dokonalá kópia Andersonovej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joy (@only.one.sebastianstan)

O tom, ako vníma rolu, ktorú získala v pripravovanom televíznom projekte, však zatiaľ hviezda zo seriálu Panstvo Downton či rozprávky Popoluška, nehovorila. Tvorcovia aj herci sú momentálne na slovo skúpi asi aj preto, že proti filmu sa zdvihla aj istá vlna nevôle. Ani samotná Pamela Anderson vraj nie je veľmi nadšená faktom, že sa filmári rozhodli sústrediť práve na kapitolu jej života, ktorá bola spojená so škandalóznym manželstvom a predajom ich súkromného videa s exmanželom, ktoré vlastne stálo pri zrode popularity celebritných sex-videí a hackingu súkromných materiálov známych osobností.

Výsledok diváci uvidia o pár mesiacov. Možno prekvapí príjemne. Aj Pamelu a Tommyho…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Pamela Anderson #sexvideo #Lily James

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...