Hviezda z hitu 365 DNI šla úplne donaha! Internet šalie

Vďaka hitu z produkcie Netflixu objavil talianskeho herca Micheleho Morroneho celý svet. A zdá sa, že pokračovanie ešte posilní jeho status sexidolu, ktorý vďaka filmu získal.

25.06.2021 00:00
617410531 Foto:
Herec Michele Morrone pri nakrúcaní pokračovania filmu 365 DNI na talianskej Sardínii.
debata

Taliansky herec v týchto dňoch pokračuje v nakrúcaní ďalšieho filmu zo série 365 dní, pod ktorou je podpísaná poľská autorka. Zábery, ktoré získali paparazzovia, vyvolali nadšenie medzi fanúšikmi na internete a vlastne to nie je prekvapením. Taliansky fešák sa na nich vyzliekol. Na niektorých dokonca úplne donaha.

Celý štáb s Morronem nakrúcal scény na talianskej Sardínii, pričom jednou z nich bola aj scéna v luxusnej vile, kde sa najprv predvádza hore bez len s uterákom okolo pása a kráča po terase. V tomto momente mali striehnuci paparazzovia možnosť zvečniť hercovu vypracovanú postavu. Ešte odvážnejšie momentky však vznikli, keď Morrone vošiel do vily a so štábom nakrúcali scénu v sprche s priehľadným oknom do záhrady. Pri nej sa totiž 30-ročný herec z talianskeho Bitonta vyzliekol úplne donaha (viac foto tu).

Časť záberov, ktoré médiá zverejnili, sú upravené tak, aby nebolo vidieť intímne partie. Na internete, najmä na neoficiálnych stránkach, sa však dajú nájsť aj fotografie, ktoré nie sú rozmazané. Morrone si však z toho asi ťažkú hlavu nerobí, na jeho vzhľade a sexepíle stojí veľká časť charakteru postavy aj príbehu.

Iba nedávno verejnosť aj médiá riešili, či Morrone nie je homosexuál. Dôvodom bolo, že na svojom instagramovom profile zverejnil záber s hereckým kolegom a pridal aj popis o tom, že „som klamár“. Okamžite sa teda objavili tvrdenia, že ide vlastne o jeho „coming-out“. Na druhý deň Talian pre médiá vysvetlil, že žiaden coming-out nespravil a kolegu Simona Sussineho vníma ako svojho brata a najlepšieho kamaráta. Vetu o lžiach myslel vraj ako opis hereckej profesie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #365 DNI #Michele Morrone #donaha

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...