Ako bohyňa v rímskych uličkách! Kardashianka ukázala krivky a do Vatikánu si obliekla...

Už niekoľko dní sa nachádza v talianskej metropole a pre tamojších reportérov a fotografov sú to hotové "hody". Kim Kardashian médiám vždy ponúkala dostatok príležitostí na získavanie pútavých záberov.

01.07.2021 00:00
618624216 Foto:
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian sa počas návštevy Ríma predviedla aj v takomto odvážnom outfite.
debata (2)

Samozrejme, v jej prípade to často súvisí práve so vzhľadom a sexepílom, s ktorým sa prezentuje takmer všade, kde sa objaví. To bol aj prípad jej večerného výletu v uličkách Ríma, keď sa objavila na verejnosti v hodvábnych minišatách od Johna Galliana s potlačou čerešní a nechala vyniknúť svoju preslávenú a miliónmi žien aj mužov obdivovanú figúru.

Štyridsaťročná brunetka vyzerala v modeli, ktorý doplnila šiltovkou, naozaj sexy. Úzky driek a kyprý dekolt s bokmi sa niesli na tenučkých ihličkových podpätkoch rímskym nočným mestom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Počas svojho pobytu v hlavnom meste Talianska si pritom americká hviezda stihla pozrieť niekoľko slávnych pamätihodností. Medzi nimi napríklad budovu Colossea, do ktorej zavítala v spoločnosti skupinky priateľov a tiež s bodyguardami. Túto návštevu výdatne zdokumentovala zábermi na svojom instagramovom profile.

Paparazzovia však zvečnili Kardashianovú napríklad aj pri návšteve Apoštolského chrámu vo Vatikáne, kam sa síce vybrala viac zahalená ako zvyčajne, ale jej čipkované šaty s prestrihmi na bokoch pôsobili stále dostatočne zvodne. O pár hodín neskôr sa potom v saténových „slip-dress“ objavila v sídle odevnej značky Fendi, kde mala údajne pracovné stretnutie ohľadom nových projektov, ktoré vzniknú v spolupráci so slávnym kožušníckym a módnym domom.

V tomto modeli navštívila Kim Kardashian Vatikán

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa POLISHED® (@polished___)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #Rím #paparazzi #Kim Kardashian #sexy

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...