Kto bude nový Bond? Tieto mená uviedol niekdajší agent 007, Pierce Brosnan

Brosnan vníma jeho bondovské desaťročie ako úžasný darček, ktorý ho napĺňa dodnes.

02.07.2021 10:00
Pierce Brosnan Foto:
Pierce Brosnan ako James Bond.
debata (2)

Kto bude nový Bond? Diskusia na túto tému je stále živá a aktuálne do nej prispel aj herec Pierce Brosnan, ktorý stvárnil agenta 007 štyri razy. Koho by si ako svojho nástupcu vedel predstaviť on? Hoci nejaké mená spomenul, o žiadne veľké prekvapenia nejde, keďže aj ním spomenutí herci sa už v tejto súvislosti skloňovali.

V rozhovore pre magazín People najskôr zaznelo meno Idris Elba. „Z Idrisa vyžaruje taká silná prítomnosť a má taký nezabudnuteľný hlas, že jeho výkon v úlohe Bonda by bol jednoducho skvelý,“ opísal Brosnan.

Pierce Brosnan Čítajte viac Brosnanova bacuľka za mlada? Musíte ju vidieť! Nečudo, že očarila agenta 007

Ale ako o možnom Bondovi zauvažoval aj o Tomovi Hardym, ktorý na seba dokáže okamžite a výrazne strhnúť pozornosť. „A je skutočnou akčnou hviezdou,“ opísal Brosnan. Ocenil však aj výkon zatiaľ posledného Bonda, Daniela Craiga. „Daniel odviedol skvelú prácu a môže hrdo odísť so vztýčenou hlavou. V tomto smere zanechal nezmazateľnú stopu. Ja sám vnímam svoje bondovské desaťročie ako úžasný darček, ktorý ma napĺňa dodnes.“

Ako ďalší možní predstavitelia slávneho agenta sú spomínaní aj Regé-Jean Page, Tom Hiddleston, Henry Cavill či Sam Heughan. Kto nakoniec prevezme úlohu agenta v tajnej službe Jej Veličenstva, ukáže blízka doba.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Pierce Brosnan

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...