Čo sa stalo s tvárou Charlotte, pýtajú sa fanúšikovia Sexu v meste. Jej pery sú viditeľne iné

56-ročná herečka Kristin Davis ako Charlotte York Goldenblatt je na palube novinky And Just Like That.

21.07.2021 10:00
Kristin Davis Foto: ,
Herečka Kristin Davis (seriálová Charlotte York Goldenblatt) v časoch najväčšej slávy a na aktuálnom zábere (vpravo).
debata (1)

Iste, hlavnou hviezdou voľného pokračovania slávneho Sexu v meste s názvom And Just Like That zostáva herečka Sarah Jessica Parker… Ale kde by bola bez svojich verných kamarátok? Kim Cattrall ako Samantha síce z novinky vypadla, ale Kristin Davis ako Charlotte York Goldenblatt je na palube. A práve herečka sa stala terčom bulvárnych médií potom, čo sa fotografie z nakrúcania dostali do sveta.

Video
Zdroj: Profimedia

56-ročná sympatická tmavovláska má na záberoch viditeľne väčšie pery ako v čase najväčšej slávy seriálu. Ako uvádza napríklad denník The Sun, fanúšikovia sa okamžite ozvali a začali sa pýtať: „Čo sa stalo s jej tvárou?“ Posledný diel seriálu Sex v meste bol odvysielaný pred 17-timi rokmi… A to je naozaj dlhý čas, v Hollywoode zvlášť.

Vlasy jej postavy – Charlotte – zostávajú rovnaké, tak, ako aj jej štýl obliekania, ktorý sa dá označiť ako konzervatívny. Fanúšikovia sa ale pýtajú, či podstúpila plastickú operáciu tváre alebo si „niečo“ nechala vpichnúť do pier či niektorých oblastí tváre. Komentáre v tomto duchu sa začali šíriť na Twitteri aj Instagrame pod novými zábermi z nakrúcania novinky. A nechýbali ani tie ostrejšie… Čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Kristin Davis

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...