Aj nežná hviezda Slovanov sa objaví v pokračovaní Hniezda! Popri Norisovej či Karnasovej

Pred vyše rokom sa diváci RTVS rozlúčili s hrdinami seriálového hitu Hniezdo.

25.07.2021 00:00
Priznanie Foto:
Soňa Norisová pred kamerami seriálu Priznanie.
debata (2)

O diváka vtedy presvedčivo zabojovali aj hlavné ženské predstaviteľky seriálu – herečky Soňa Norisová, Katarína Šafaříková a Andrea Karnasová. Každá z nich pred kamerami prežívala svoj neľahký osud, ktorých mix na diváka zapôsobil, čo sa prejavilo vysokou sledovanosťou. Každú z dvanástich častí Hniezda si pozrelo okolo pol milióna divákov.

Soňa Norisová Čítajte viac Neplodnosť aj utajené pôrody. Hniezdo dalo Norisovej zabrať, emočne sa natrápila

RTVS už čoskoro ponúkne divákom voľné pokračovanie seriálu s názvom Priznanie, ktoré sa začalo nakrúcať v týchto dňoch. V seriáli Hniezdo mali diváci možnosť vidieť, ako novorodenec Filip obrátil naruby životy viacerých rodín. A bude to opäť malý Filipko, ktorý po roku zamieša osudom nielen rodiny Michala a Kristíny Važanovcov, ale i ďalších postáv. Norisová sa tak po dlhšej prestávke vráti ku svojej postave Kristíny Važanovej. Nakrúcanie Hniezda herečka v minulosti opísala slovami: „Emočne som sa počas práce na Hniezde naozaj natrápila,“ uviedla herečka a zároveň dodala, že podľa jej názoru tvorcovia odviedli skvelú prácu už pri písaní scenára. „Nikdy som neodchádzala z pľacu znechutená, všetko v scenári malo svoj zmysel.“

slovania, tomáš maštalír, jana kvantíková, Čítajte viac Nežná Lada zo Slovanov pred kamerami: Vďaka Maštalírovi som...

Pod Priznanie sa podpíše režisér Braňo Mišík. "Očakávam, že seriál budú mať diváci radi, že ich bude baviť, že si k nemu nájdu vzťah rovnako ako k Hniezdu, a že ich potešíme novými témami. Prvé dni nakrúcania zatiaľ prebiehajú podľa plánu, dokonca aj naši dvaja najmenší – len roční – herci nám fantasticky zahrali, takže musím povedať, že vlak sme rozbehli správnym smerom,“ povedal.

zväčšiť Herečka Jana Kvantíková a ZUzana Fialová v... Foto: JOJ
Herečka Jana Kvantíková Herečka Jana Kvantíková a ZUzana Fialová v seriáli Slovania.

Popri hercoch, ktorí si zahrali v Hniezde – Soňa Norisová, Alexander Bárta či Andrea Karnasová, zostavu seriálu Priznanie rozšíria nové postavy v podaní Lucie Vráblicovej, Kamila Mikulčíka, Rebeky Polákovej, Petra Kočiša či Jána Galloviča. Pred kamery mieri aj herečka Jana Kvantíková, ktorú sme videli vo výraznej ženskej postave v seriáli televízie JOJ, Slovania. V ňom stvárňovala Ladu, manželku Radúza (Tomáš Maštalír). Kvantíkovú diváci navyše uvidia aj v ďalšom projekte, na ktorom participuje RTVS – vo finálovej časti série Mária Terézia, v ktorej sa predvedie ako Isabella Parmská.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #Slovania #Jana Kvantíková

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...