Nepríjemné stretnutie! Sarah Jessica Parker tvárou v tvár najväčšej sokyni

Nakrúcanie novinky And Just Like That, voľného pokračovania seriálu Sex v meste, je v plnom prúde.

28.07.2021 13:00
sarah jessica parker, divorce, rozvod, Foto:
Herečka Sarah Jessica Parker.
debata

Nové zábery pribúdajú ako na bežiacom páse a pred kamerami sa striedajú najväčšie hviezdy seriálu s tými menej vyťaženými. A niektoré stretnutia príjemné nie sú…

Aktuálne sa v New Yorku nakrúcali scény, kedy sa tvárou v tvár stretne seriálová Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) so svojou dávnou sokyňou Natašou (Bridget Moynahan). Známa tmavovláska si v seriáli Sex v meste zahrala druhú manželku „Pána Božského“, čiže herca Chrisa Notha. V seriáli Sex v meste tak spôsobila pekná Nataša láskou zlomenej Carrie mnoho trápenia, ale napokon… Jej manželstvo s Pánom Božským stroskotalo a on tak napokon konečne skončil pred oltárom s Carrie.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Moynahan a Parker sa stretli pred kamerami počas scény, kedy na seba natrafia v jednej kaviarni. Ich stretnutie nezostane len pri zdvorilostnej výmene pozdravov, ako vidieť na videu z nakrúcania.

Kristin Davis Čítajte viac Čo sa stalo s tvárou Charlotte, pýtajú sa fanúšikovia Sexu v meste. Jej pery sú viditeľne iné

Čo sa vedľajších postáv týka, v novinke sa okrem spomínanej Moynahanovej objavia aj mužské hviezdy seriálu – Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Cantone sa vráti ako Anthony, Eigenberg ako Steve, Garson ako Stanforda a Handler ako Harry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...