Anna Polívková miluje akčné scény: Už viem, ako treba držať zbraň pri zásahu

Vojta Kotek prichádza na slovenské obrazovky ako neprekonateľný génius v seriáli Einstein – Prípady neznesiteľného génia. Jeho seriálovou parťáčkou bude Anna Polívková ako Lenka.

02.08.2021 00:00
kotek Foto:
Vojta Kotek a Anna Polívková v seriáli Einstein – Prípady neznesiteľného génia.
debata

„Vďaka nakrúcaniu som sa zamilovala do akčných scén, veľmi ma bavia. Nakrúcala som niekoľko bitiek, zatýkaní a zásahov so zbraňou. Dokonca som bola poučená, že pokiaľ sa ide na zásah, nikdy nesmiem mať zbraň vo vystretých rukách, ale musím mať lakte mierne pokrčené a zbraň mať bližšie pri tele. Vraj by som sa tak pri zásahu, kde by páchateľ čakal za rohom, prezradila,“ približuje svoje poznatky herečka.

Vojta Kotek Čítajte viac Sexi, múdry, ale na zabitie! Vojta Kotek ako neznesiteľný génius

Tejto nesúrodej dvojici bude veliť šéf-inšpektor Ivan, ktorý stojí v čele oddelenia vrážd. „Pri seriáli vznikla pekná partička, a to nielen vďaka režisérovi Vojtovi Moravcovi. Mám radosť, že môžem byť medzi Vojtom a Aničkou a ako ich šéf a major ich úkolovať,“ prezradil Pavel Zedníček, ktorý túto rolu stvárňuje.

Do vyšetrovacieho tímu patrí ešte najlepšia kamarátka Lenky a forenzná analytička Soňa (Eva Josefíková). Do deja zasiahne aj Filipova maminka Kamila Koenigová, ktorá bude mladého Einsteina dusiť materinskou láskou a životnými radami. Tú stvárňuje Veronika Freimanová, ktorá mimochodom už hrala maminku Vojtovi Kotkovi hneď niekoľkokrát, vrátane filmových hitov Snowboarďáci či Rafťáci.

Slovenská premiéra seriálu Einstein – Prípady neznesiteľného génia, je na obrazovkách kanálu Prima PLUS na programe v sobotu, 14. augusta o 20.15 h.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Polívková #Vojta KOtek

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....