Abigail Breslin: Ľudia zabúdajú, že už nemám 9 a nie som malá Miss Sunshine

Kariéru odštartovala ako detská hviezda. Darilo sa jej dokonca tak, že za svoj výkon získala nomináciu na Oscara. To, čo kedysi patrilo medzi víťazstvá, sa však časom môže stať aj prekážkou.

04.08.2021 00:00
damon Foto: ,
Matt Damon a Abigail Breslin na premiére filmu "Stillwater" .
debata

Herečka Abigail Breslin, o ktorej je reč, to priznala v nedávnom rozhovore pre portál iNews. Posťažovala si, že niekedy ľudia úplne zabúdajú, že už dávno nie je to dievčatko, ktoré hralo v dnes kultovej melancholickej komédii Malá Miss Sunshine.

„Ľudia majú tendenciu zaradiť si vás do nejakej škatuľky a držať vás v nej. Niekedy sa mi zdá, akoby zabúdali, že už nemám deväť rokov, ale som 25-ročná žena,“ uviedla v interview americká herečka, ktorá nedávno predstavila nový film Stillwater.

Matt Damon a Abigail Breslin  na premiére filmu...
Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na...
+3Herec Christopher Meloni na premiére filmu...

„Samozrejme, že to nechcem znevažovať. Je to istým spôsobom rozkošné, pretože si myslím, že ľudia sú emocionálne spojení s mojou rolou v tom filme,“ pokračovala Breslin. „Chcú odo mňa, aby som stále bola malou Olive. Rozumiem tomu a vždy vo mne kúsoček Olive bude. Akurát sa snažím aj o nové veci,“ dodala ešte herečka.

Priznala tiež, že rozumie, koľko dverí v jej kariére jej otvorilo práve účinkovanie v známom filme Little Miss Sunshine, ktorý napokon nevyniesol Oscara jej, ale staršiemu kolegovi Alanovi Arkinovi. Práve Abigail Breslin a jej hlavná hrdinka, ktorá túži po účasti v detskej súťaži krásy a ktorá s týmto účelom spojí a zomkne rodinu, však zostala v pamäti divákov dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #rola #Abigail Breslin #Little Miss Sunshine

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...