Tak na tohto chlapa sa oplatí čakať! Pán Božský opäť v hre, ako ho zmenili šediny? Pozrite si video

Nakrúcanie novinky And Just Like That, voľného pokračovania seriálu Sex v meste, už pred kamery v New Yorku prilákalo niekoľko jeho hviezd.

04.08.2021 00:00
Chris Noth a  Sarah Jessica Parker Foto:
Chris Noth a Sarah Jessica Parker v Sexe v meste.
debata

Okrem hlavných ženských hviezd – Sarah Jessicy Parkerovej, Kristin Davisovej a Cynthie Nixonovej sa už na pľace objavili aj vedľajšie postavy – napríklad herečka Bridget Moynahan, predstaviteľka Nataše.

Ale zrejme ženské publikum najviac očakávalo nástup herca Chrisa Notha na pľac, predstaviteľa Pána Božského. A stalo sa! 66-ročný sympaťák už stojí pred kamerami po boku svojej Carrie (Sarah Jessica Parker). A ako vidieť na videu, aj štyri roky pred 70-kou dokáže svojou eleganciou a jemným úsmevom stále podlomiť kolená svojej láske.

Video
Zdroj: Splash / Profimedia

Hoci to spočiatku s účasťou „Pána Božského“ v špeciálnom pokračovaní Sexu v meste (1998–2004) ružovo nevyzeralo, napokon si svoju rolu zopakoval. "Ako by sme mohli priniesť novú kapitolu príbehu Sexu v meste bez nášho Pána Božského,“ oznámil pred časom producent Michael Patrick King v oficiálnom vyhlásení.

sarah jessica parker, divorce, rozvod, Čítajte viac Nepríjemné stretnutie! Sarah Jessica Parker tvárou v tvár najväčšej sokyni

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis si zopakujú svoje pôvodné úlohy Carrie, Mirandy a Charlotte. Kamarátky podľa vyjadrenia HBO Max „prešli cestu od komplikovanej reality života a priateľstva v ich 30-tich rokoch k ešte viac komplikovanejšej realite života a priateľstva v čase, kedy sa z nich stali 50-ničky.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Chris Noth

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...