Polnišová, Maštalír či Issová spolu! Ich tajomstvá idú do kín

Do slovenských kín prichádza nová (česko-slovenská) komédia Známi neznámi, premiéru bude mať vo štvrtok. Deň predtým ju hlavné hviezdy predstavili najprv novinárom a neskôr aj prvým divákom na slávnostnej premiére.

05.08.2021 08:44
SR Kultúra Film Známi Neznámi Premiéra TK BAX Foto: ,
Zľava: Herečka Táňa Pauhofová, filmová koproducentka a herečka Petra Polnišová a herec Tomáš Maštalír počas tlačovej konferencie k premiére filmu Známi Neznámi.
debata

Známi neznámi je komédia s dramatickými, ale aj smutnými prvkami o partii českých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v pražskom byte, aby oslávili príchod Nového roka. Poznajú sa už dlho a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu klasickej silvestrovskej oslavy, keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad – dať mobilné telefóny na stôl a nahlas zdieľať každú správu a prichádzajúci ho­vor.

Herečka Klára Issová počas tlačovej konferencie...
Herečka Táňa Pauhofová počas tlačovej...
+5Herec Martin Hofmann.

Ak je vám dej povedomý, nie je to náhodou. Scenár filmu je adaptáciou pôvodného scenára Paula Genoveseho. „Som šťastná, že sme to boli práve my, kto vyhral súboj a práva na tento film pre územie Česka a Slovenska. Záujemcov totiž bolo viac, ale taliansky producent sa rozhodol práve pre nás, čo je však nesmierny záväzok. Scenár nás upútal už pri prvom čítaní a jeho adaptáciu pre slovenského a českého diváka sme zverili skúsenému scenáristovi Petrovi Jarchovskému a našej debutujúcej režisérke Zuzane Mariankovej,“ uviedla pre médiá producentka Wanda Adamík Hrycová.

V jednotlivých úlohách sa predstavia Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Klára Issová, Sväťo Malachovský, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček, Anna Kadeřávková a ďalší umelci.

Všetci sa stretli v stredu so zástupcami médií na tlačovej konferencii a následne aj večer počas slávnostnej premiéry. Veľkú galériu z premiéry vám prinesieme ešte dnes, zatiaľ si môžete pozrieť, ako to pristalo Táni Pauhofovej, Petre Polnišovej či Tomášovi Maštalírovi na stredajšej „tlačovke“.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Klára Issová #Táňa Pauhofová #Tomáš Maštalír #Petra Polnišová #tlačová konferencia #Známi neznámi

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...