Skúsiť to celé znovu? Emocionálne ma to stálo strašne veľa, vraví Kate Winslet

Šestnásť nominácií na ceny Emmy získal seriál Mare z Easttownu, v ktorom exceluje herečka Kate Winslet. Úspech si však často pýta pokračovanie. Ako to s ním vyzerá.

07.08.2021 10:00
mare of easttown, kate winslet, Foto:
Herečka Kate Winslet na zábere zo seriálu Mare of Easttown.
debata

Hoci tvorcovia sa najprv jasne vyjadrovali o tom, že miniséria s detektívnym príbehom bude mať len jednu sériu, už sa objavujú tvrdenia o tom, že by v produkcii HBO mohlo vzniknúť aj pokračovanie. „Na konci nakrúcania sme si hovorila, do čerta, takéto niečo už nemôžeme robiť znovu. Ak by HBO chcelo prísť s druhou sériou, všetci musíme povedať jasné nie. Neexistuje cesta, akou by sme boli schopní to spraviť,“ zaspomínala si v rozhovore pre Entertainment Weekly hlavná predstaviteľka.

Aj sama však dodala, že všetci si uvedomovali, že pokračovanie úspešného seriálu môže byť v hre. „Špeciálne, keď sa náš projekt dočkal takých dobrých reakcií. A z kreatívneho hľadiska Brad (pozn. tvorca scenára Brad Ingelsby) prišiel s niekoľkými veľmi zaujímavými nápadmi. Uvidíme, čo sa stane,“ dodala Kate Winslet.

Držiteľka Oscara, ktorá je podľa mnohých odborníkov absolútnou favoritkou aj na zisk ceny EMMY (práve za Mare of Easttown), však poznamenala, že si sama kladie otázku, či by bola schopná vybrať sa touto cestou ešte raz. „Stálo ma emocionálne naozaj veľa byť Mare, zahrať si ju. Musím vyhodnotiť, či som schopná pozbierať to všetko odznova a znovu si ju zahrať.“

Projekt z produkcie HBO je horúcim favoritom vyhlásenia cien EMMY, ktoré sa bude konať tento rok 20. septembra. Okrem Winsletovej sú v hereckých kategóriách nominovaní aj traja jej ďalší kolegovia – medzi herečkami vo vedľajšej úlohe Jean Smart a Julianne Nicholson, medzi hercami vo vedľajšej úlohe je to Evan Peters.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Kate Winslet #seriál Mare of Easttown

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...