Posadnutá novou rolou? Nicole Kidman šokuje, nepočúvala ani na vlastné meno

Seriál Nine Perfect Strangers je nepochybne jedným z najočakávanejších projektov záberu leta. Nielen preto, že sa v ňom stretáva niekoľko hereckých hviezd, ale tiež možno pre ich podobu, ktorá nebude zvyčajná. Platí to najmä pre Nicole Kidmanovú.

10.08.2021 00:00
shutterstock 1894039807 Foto:
Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere.
debata (1)

Držiteľka Oscara stvárnila v projekte televízie HULU Mashu, liečiteľku a šéfku zariadenia, v ktorom sa stretáva skupina ľudí z rôznych vrstiev unavených životom. Už v traileri, ktorý je možné vidieť niekoľko týždňov na YouTube, ide z jej prejavu – láskavého, no zároveň psychopatického – strach. Obavy však museli mať aj Kidmanovej blízki. Sama priznala, že keď koncom minulého roka a začiatkom toho aktuálneho projekt nakrúcali, bola do role úplne ponorená.

„Odpovedala som len, ak ma oslovili Masha,“ prezradila Nicole Kidman počas promorozhovorov k novému projektu. „Chcela som, aby stále okolo prúdila veľmi pokojná liečivá energia, takže si pamätám, ako som chodila k ľuďom a dával som im jednu ruku na srdce, druhou držiac za ruku ich. Ak hovorili so mnou alebo používali moje meno Nicole, úplne som ich ignorovala,“ citoval Kidmanovú portál Deadline.com. „Bola tom úplne bláznivá,“ zavtipkovala si.

Blondínka sa s nadšením vrhla do príbehu z pera Liane Moriartyovej, spisovateľky, ktorá má na konte aj predlohu k úspešnému hitu Veľké malé klamstvá z obrazovky HBO. Za výkon v ňom kedysi Kidman získala niekoľko významných cien a šušká sa už o tom, že nejaké jej možno prihrá aj aktuálny projekt.

Okrem Kidmanovej sa v ňom objaví napríklad komička Melissa McCarthy, herečky Samara Weaving a Regina Hall či herci Michael Shannon, Luke Evans alebo Bobby Cannavale. Diváci sa môžu tešiť na šesť epizód, pričom film sa po premiére na kanáli HULU presunie aj na ďalšie platformy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Nicole Kidman #rola #seriál Nine Perfect Strangers

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...