Pocisková láka do Nemocnice! Už sa teším do práce, ktovie dokedy mi to vydrží...

Seriály z nemocničného prostredia patria medzi tie divácky najatraktívnejšie. Dôkazom sú aj markízacke Sestričky a možno sa dôkazom stane aj jojkárska Nemocnica. Novinku nedávno predstavili aj na tlačovej konferencii v Bratislave.

13.08.2021 00:00
626461065 Foto:
Herečka Nela Pocisková po návrate z dovolenky prekypovala energiou a dobrou náladou.
debata

Projekt z lekárskeho prostredia prináša na obrazovky ostrieľané herecké tváre, ale aj relatívnych nováčikov. V tej prvej skupine sa objavuje aj herečka a speváčka Nela Pocisková, ktorú mali donedávna diváci spojenú skôr s projektmi televízie Markíza.

Ponuka z JOJ do Nemocnice však musela byť viac ako zaujímavá. Pocisková sa navyše do veľkého projektu vracia po dlhšej pauze a mesiacoch, ktoré strávila v prvom rade ako mama dvoch detí.

zväčšiť Hlavným ťahúňom JOJ v seriálovej tvorbe je... Foto: TV JOJ
nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Hlavným ťahúňom JOJ v seriálovej tvorbe je novinka Nemocnica. Na zábere Nela Pocisková a Richard Autner.

„Už sa teším znovu do práce. Som zvedavá, ako dlho mi to vydrží,“ napísala s úsmevom obľúbená televízna tvár na svojom Instagrame a pozvala fanúšikov k sledovaniu. „Už čoskoro začíname,“ naznačila a myslela tým dátum 24. augusta. Práve vtedy sa totiž na obrazovkách JOJ-ky objaví prvá epizóda (pravdepododbne) kľúčového projektu jesennej vysielacej sezóny.

Samozrejme, stavať úspech len na prítomnosti Nely Pociskovej asi v tomto prípade nejde a ani by to nebolo fér. Diváci sa dočkajú napríklad aj herečiek Zuzany Kanócz, Judity Hansmann, hercov Richarda Autnera a Noela Czuczora či napríklad veterána Františka Kovára. Ako to celé dopadne, uvidíte už onedlho.

Herečka Jana Kolesárová.
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská stavila na...
+2Na tlačovej konferencii sa objavila aj herečka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #seriál #nakrúcanie #návrat #Nela Pocisková #Joj

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...