Fanúšikom Koruny Diana sedí, s Charlesom je to horšie! Čo hovoríte na nových hercov vy?

Priaznivci seriálu Koruna ("The Crown") si na nové časti budú musieť ešte chvíľu počkať, keďže piata sezóna hitu Netflixu sa bude vysielať až v roku 2022.

20.08.2021 00:00
debata

Produkcia však fanúšikom dopriala prvý pohľad na dvoch nových hercov v úlohách princeznej Diany a princa Charlesa.

V novej sezóne Koruny sa Elizabeth Debicki (30) a Dominic West (51) zhostia rolí zosnulej princeznej a jej manžela, princa Charlesa (72), ktorých úlohy v predošlej sérii stvárňovali Emma Corrin (25) a Josh O'Connor (31) – išlo o zobrazenie prvých rokov ich manželstva. Obaja herci boli za svoje výkony ocenení Zlatým glóbusom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Crown (@thecrownnetflix)

Piata séria sa ponesie v znamení nešťastných rokov ich manželstva až do smrti Diany, matky princa Williama a Harryho. Na oficiálnom účte série o britskej kráľovskej rodine sú tak k videniu prvé zábery „nového“ Charlesa a Diany.

Prvý záber ukazuje Westa v jeho úlohe následníka trónu, ako hľadí do diaľky s vážnym výrazom v tvári. Má na sebe hnedý oblek a pruhovanú kravatu. Na druhej fotografii je zobrazená Diana v melancholickej nálade na pohovke oblečená v blúzke bez rukávov.

Reakcie fanúšikov na nové obsadenie sú zmiešané – voľba Debicki sa im páči, ale Dominic West vzbudil aj nevôľu divákov. „Diana bola dobrá voľba, ale Charles …“, píše jeden z divákov, ďalší súhlasí: „Debicki je skvelá, ale West vôbec nevyzerá ako Charles.“

V piatej sérii sa ešte predstavia Imelda Staunton ako kráľovná Alžbeta či Jonathan Pryce ako princ Philip.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #princ charles #seriál Koruna

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....