Zimnýkoval zostal s otvorenými ústami: Tu sa (u)pečie súťažná šou, ktorá má šancu byť hitom

Fenomén, ktorý ovládol množstvo krajín, od Veľkej Británie až po Nemecko, mieri aj na Slovensko. Pekárska súťažná šou Pečie celé Slovensko už pozná svoje tváre a najnovšie odtajnila aj štúdio, kde sa nakrúca.

20.08.2021 00:00
 DSC4503 Foto:
Moderátor Milan Zimnýkoval (vpravo hore) s kolegom Jurajom Bačom a porotkyňami šou Pečie celé Slovensko - Jozefínou Zaukolcovou (vpravo dolu) a Petrou Tóth.
debata (2)

RTVS, ktorá program prinesie, zverejnila zábery s postaveným stanom s kompletným kuchynským zázemím pre súťažiacich. Natáčanie prebiehalo nielen v stane, ale v interiéroch a exteriéroch kaštieľa v Bernolákove neďaleko Bratislavy, ktorý dotvára priam rozprávkovú atmosféru.

„Našim cieľom bolo vytvoriť prostredie, v ktorom sa budú súťažiaci cítiť príjemne a zároveň umocní celkový pocit zo samotnej šou. Kládli sme dôraz na každý detail a verím, že finálny vizuálny zážitok diváci ocenia,“ uviedol pre médiá programový riaditeľ Anton Šulík. Samozrejme, podoba štúdia vychádzala z licencovaného formátu a pripomína tak štúdia, ktoré sa objavili napríklad pri šou The Great Bake-Off vo Veľkej Británii.

Pre šou Pečie celé Slovensko vzniklo zbrusu...
Pre šou Pečie celé Slovensko vzniklo zbrusu...
+2Moderátor Milan Zimnýkoval (druhý zľava) s...

„Som presvedčený, že máme najkrajší stan zo všetkých svetových stanov projektu Bake Off. Tušil som, že to bude pekné a vkusné, ale to, čo som videl pri prvom kontakte som nečakal. Len som tam stál s otvorenými ústami a fotil si to – zbytočne. Pretože, až potom sa zapli všetky svetlá a až vtedy som zostal bez slov,“ uviedol moderátor Milan Zimnýkoval.

Ten bude sprevádzať programom, ktorý je plánovaný na desať týždňov. V Pečie celé Slovensko predstaví svoje pekárske a cukrárske umenie tucet amatérskych pekárok a pekárov, ktorí budú súťažiť o titul Majster pekár. Do poroty zasadnú povolané odborníčky – cukrárka a autorka niekoľkých kníh o pečení Jozefína Zaukolcová a cukrárka Petra Tóth, ktorá sa učila cukrárskemu umeniu u renomovanej cukrárky celebrít Peggy Perschen.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kaštiel #retro #šou #Štúdio #Pečie celé Slovensko

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...