Pocisková kontra Svarinská, lekárky kontra sestričky! Ktorej z herečiek pristane biely plášť či rovnošata najviac?

Nela Pocisková v bielom plášti, Kristína Svarinská v rovnošate! Súboj seriálových lekárok a sestričiek o diváka bude počas jesene poriadne ostrý.

24.08.2021 10:00
svarinská koláž Foto:
Zľava: Nela Pocisková (lekárka - seriál Nemocnica), Kristína Svarinská (seriál Sestričky), Zuzana Kanócz (lekárka - seriál Nemocnica) a Kristína Madárová (seriál Sestričky).
debata (2)

Obľúbené herečky ako Nela Pocisková a Zuzana Kanócz sa už v utorok večer predstavia divákom JOJ-ky v bielych plášťoch ako lekárky v seriálovej novinke Nemocnica.

O priazeň divákov sa však budú popri nich uchádzať aj neopozerané tváre – Eva Mores a Anna Nováková. Obe herečky sa predvedú v úlohách mladých lekárok v spomínanom seriáli, ktorý sa začína vysielať už 24. augusta.

zväčšiť Zľava: Herečky Eva Mores a Anna Nováková ako... Foto: JOJ
eva mores-koláž Zľava: Herečky Eva Mores a Anna Nováková ako mladé lekárky v seriáli Nemocnica.

V sestričkovských rovnošatách sa zasa na Markíze predvedie už „ostrieľaná“ zostava seriálu Sestričky, ktoré sa k divákom dostanú 7. septembra v 4. sérii. O divácku priazeň sa tak budú uchádzať herečky – štyri hlavné hrdinky seriálu v zložení – Dana Košická, Anikó Vargová, Kristína Svarinská a Kristína Madárová.

zväčšiť Seriálové Sestričky: zľava: Dana Košická,... Foto: TV Markíza
sestričky 4, sestričky, Seriálové Sestričky: zľava: Dana Košická, Kristína Svarinská, Anikó Vargová a Kristína Madárová.

Na seriálové osudy spomínaných herečiek, ktoré si ich prežijú pred kamerami, si počkáme len chvíľu. Už teraz však môžete zahlasovať za tú, ktorej biely plášť či rovnošata pristane najviac!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Sestričky #seriál Nemocnica

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...