Z ringu pred kamery, svaly v plnej paráde! John Cena ich napína aj v novej komédii

Jeho popularitu a kariéru odštartoval úspechy vo wrestlingovom ringu, kde sa stal držiteľom niekoľkých titulov aj rekordov. John Cena sa však už pred pár rokmi stihol presunúť pred filmové kamery a tam sa mu darí tiež. A niečo zostalo podobné ako v ringu.

25.08.2021 00:00
Film Review - Vacation Friends Foto: ,
Bývalý zápasník John Cena sa presadil ako herec. Ale odhaľuje sa podobne ako v ringu.
debata

Najnovší projekt 44-ročného Cenu, snímka Vacation Friends, ktorá vznikla v produkcii platformy HULU, prináša urasteného svalovca tak, ako ho poznala väčšina fanúšikov wrestlingových zápasov. Takmer neustále hore bez. Fotografie z nakrúcania, ktoré sa odohrávalo v exotických dovolenkových lokáciách, zachytávajú Cenu zvyčajne len v plážových šortkách – na pláži pred objektívom napína svoje svaly a strúha pritom jednu komediálnu scénu za ďalšou.

Herec John Cena (druhý sprava) predvádza v...
Zľava: herečka Meredith Hagner, herec John...
+1Záber televíznej platformy Hulu zo snímky...

Cena je, samozrejme, v amerických produkciách žiadaný aj (a práve) pre svoj fyzický vzhľad. Vďaka popularite, ktorú nadobudol ešte za čias wrestlingu, sa pridal do zoznamu hviezd ako Dwayne Johnson (tiež bývalý zápasník), ktoré miluje filmové publikum a ktoré síce možno nedisponujú úplne extrémnym hereckým talentom, ale vo väčšine žánrov neurazia.

To bude pravdepodobne aj prípad komédie Vacation Friends, v ktorej si popri relatívne slávnom Cenovi zahrali menej známe tváre ako Meredith Hagner, Lil Rel Howery a Yvonne Orji.

V pondelok večer sa ústredné kvarteto rozdelilo na dve polovice, pričom každá hostila slávnostné premietanie na jednom zo strešných podnikov. Cena s Hagnerovou tak urobili v New Yorku, ich kolegovia zase v Los Angeles. Snímka má premiéru na platforme HULU v piatok 27. augusta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Cena (@johncena.gem)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #komédia #svaly #John Cena

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...