Šou Zlaté časy sa o pár dní vracia na obrazovku! V akej podobe?

Štvrtkové večery sa od 2. septembra ponesú opäť v znamení obľúbenej relácie.

25.08.2021 13:00
Jaromir Hanzlik, lasica, vacvalova Foto:
Aj český herec Jaromír Hanzlík bol už hosťom v šou Zlaté časy.
debata (24)

Štvrtkové večery s reláciou RTVS, Zlaté časy, si obľúbili mnohí diváci, bezpochyby nielen kvôli spomienkam či príhodám pozvaných hostí z radov umelcov, športovcov či vedcov, ale aj pre jej dvojicu – Elenu Vacvalovú a Milana Lasicu. Nedávne úmrtie obľúbeného herca, humoristu a scenáristu zamieša aj osudom sledovanej šou Zlaté časy, o ktorom sa v televízii doposiaľ nerozhodlo, ale fanúšikovia relácie sa jej nateraz dočkajú.

Richard Stanke, herec Čítajte viac Milan Lasica nemal alternáciu

RTVS im ponúkne od 2. septembra niekoľko premiérových epizód, ktoré boli predtočené a tak sa v nich objaví ešte obľúbená zostava relácie – Elena Vacvalová a Milan Lasica. V prvej premiérovej epizóde sa ako hosť nechá vyspovedať obsadzovaná česká herečka Eva Holubová. Humorné postrehy Milana Lasicu smerom k pozvaným hosťom si tak diváci vychutnajú ešte niekoľko jesenných večerov.

Milan Lasica TNX Čítajte viac Milan Lasica zomieral za potlesku publika

Stály hosť Milan Lasica sa stal súčasťou relácie v roku 2017, odvtedy tvorili s Elenou Vacvalovou zohratý tím, ktorý bavil divákov až do jeho náhleho úmrtia. Pred kamerami šou sa vystriedali osobnosti ako Meky Žbirka, Kamila Magálová, Miroslav Donutil, Petra Vlhová a desiatky ďalších. Ako po jeho smrti povedala moderátorka relácie pre RTVS, úmrtie kolegu bolo pre ňu obrovským šokom aj vzhľadom na skutočnosť, že v jeho spoločnosti trávila večer pred jeho úmrtím. „Milana Lasicu som považovala za nesmrteľného. Myslím si, že ho za nesmrteľného považovali všetci. A on vlastne nesmrteľný je.“

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #Elena Vacvalová #Milan Lasica #Zlaté časy

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...