Rolins či Kirschner, Evelyn aj hviezdy Oteckov a Pána profesora - takto si užili markízacky žúr

So záverom leta sa pre zmenu blíži štart novej vysielacej sezóny. Čerstvé novinky ohlásila už väčšina domácich televízií, jedna z nich - Markíza - sa tak rozhodla urobiť aj v spojení s letnou párty.

25.08.2021 14:00
ZAK 4253 Foto:
Raper Separ v spoločnosti speváčok Jany Kirschnerovej (vľavo) a Dary Rolinsovej.
debata (1)

Akcia bola plánovaná týždne dopredu a hoci to ešte pred pár dňami vyzeralo na tropický august, počasie si to rozmyslelo a markízakom muselo urobiť pár vrások na čele. Zástupcovia televízie, ale aj pozvané celebrity sa však s vrtochmi počasie a nízkymi teplotami pri Dunaji, kde sa akcia konala, vysporiadali statočne.

Medzi pozvanými sa objavili kľúčové tváre projektov ako Oteckovia, Pán profesor či Farma. Pozornosť pútala napríklad moderátorka Evelyn Kramerová v ružovom trenčkote od Borisa Hanečku či príťažlivá Karina Qayumová, ktorú poznajú televízni diváci z Oteckov. Herečka Monika Hilmerová či jej kolegovia Filip Tuma a Vlado Kobielsky nechýbali tiež.

Speváčka Jana Kirschner s raperom Separom.
Tehotná Veronika Nízlová sa tiež objavila na...
+35Speváčka Mária Čírová dorazila na večierok aj s...

Pán profesor mal pravdepodobne najpočetnejšie zastúpenie – okrem ústredných hrdinov Tomáša Maštalíra a Gabiky Marcinkovej totiž dorazila aj väčšina seriálových „študentov“. Herec Martin Klinčúch s kolegom Yaelom si potom dokonca strihli hudobné vystúpenie.

zväčšiť Moderátorka Farmy Evelyn Kramerová. Foto: photo by MAYO HIRC
DSC 5690 Moderátorka Farmy Evelyn Kramerová.

Hudobne večer osviežila aj speváčka Jana Kirschner v spojení s raperom Separom, ku ktorým sa neskôr pri pózovačkách pridala Dara Rolins. Zatiaľ čo ona a Separ boli neprehliadnuteľní aj vďaka pomerne farebnému stylingu (Separ v súprave Gucci, Dara v cyklámenovom tope), martinská rodáčka Jana Kirschner stavila na ležérny štýl s pánskymi prvkami.

Večer sa nemohol zaobísť bez Superstar, ktorá bude jedným z kľúčových projektov novej vysielacej sezóny. Program zastúpil Marián Čekovský a herečka Patricie Pagáčová, ktorá si opäť sadne do porotcovského kresla. Ďalšou posilou z Česka bola v utorňajší večer aj Nikol Moravcová. Tú si pozvali na pódium v rámci projektu Love Island, ktorý by sa mal objaviť už čoskoro na obrazovkách streamovacej platformy VOYO.

zväčšiť Herci Tomáš Maštalír a Gabriela Marcinková zo... Foto: TV Markíza
ZAK 4038 Herci Tomáš Maštalír a Gabriela Marcinková zo seriálu Pán profesor.

Medzi hosťami nechýbali ani stálice markízackej obrazovky ako manželia Adela a Viktor Vinczeovci, reportérka Kristína Kövešová či moderátorka Miriam Kalisová, jej kolega Patrik Hermann či Mária Zelinová, ale tiež celebritné tváre domáceho šoubiznisu. Viac ich nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kirschner #párty #Superstar #Dara Rolins #TV Markíza #Evelyn #Love Island #Oteckovia #Pán profesor

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...