Túto 'múdru' radu dostal Junior pred rokmi od Adely! No to znie hrozne, neveriacky reagovala

Pamätám si jednu vec, ktorú si povedala, keď sme boli spolu pred rokmi v rádiu..., začal spomínať Milan Zimnýkoval alias Junior. Adela len neveriacky krútila hlavou nad radou, ktorú mu dala. Čo mu teda povedala?

27.08.2021 00:00
Milan Zimnykoval , Vinczeova adela Foto:
Do relácie Trochu inak s Adelou zavítal aj moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior.
debata (7)

V premiérovej časti relácie Trochu inak s Adelou sa ukáže aj moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior, ktorého budú diváci RTVS od jesene vo dvojici s Jurajom Bačom pravidelne stretávať vo vysielaní v novej súťažnej šou Pečie celé Slovensko.

Na pódiu dostal od Vinczeovej okrem iného aj otázku, ako sa vysporiadal so svojou mediálnou životnou líniou. Prišla odpoveď, ktorá ju mierne šokovala. Junior si totiž zaspomínal na radu, ktorú mu dala sama Adela v čase, kedy moderovala prvý ročník Superstar a jej moderátorská hviezda naplno zažiarila.

„Pamätám si jednu vec, ktorú si povedala, keď sme boli spolu v rádiu. Ja som si čosi pripravoval na vysielanie a ty si stála pri kopírke, pozrela si sa na mňa a povedala si mi: ‚To príde, všetko má svoj čas a to príde.‘ Adela sa po týchto vetách z úst Juniora nezdržala údivu: "Toto som ti povedala? No to znie hrozne,“ reagovala a dodala: „Tak, ja som si myslela, že som ti povedala nejakú väčšiu myšlienku.“ (video)

Video
Zdroj: RTVS

Okrem Zimnýkovala v premiérovej časti šou moderátorka v piatok večer na Dvojke vyspovedá aj slovenskú flautistku Veroniku Vitázkovú, ktorá sa okrem koncertnej činnosti venuje aj zbierke hudobných nástrojov z celého sveta a Róberta Vassa, prezidenta medzinárodnej konferencie Globsec, ktorá sa každoročne koná v Bratislave.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Trochu inak s Adelou

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...