Odvaha jej naozaj nechýba! 54-ročná Kidman celkom nahá, ale fascinuje aj inak

Seriál Nine Perfect Strangers pútal pozornosť od prvého momentu. Už keď tvorcovia ohlásili mená z hereckého osadenstva, fanúšikovia boli nadšením bez seba. Teraz budú možno aj obdivovatelia Nicole Kidmanovej.

27.08.2021 10:00
debata (9)
zväčšiť Herečka Nicole Kidman na zábere zo seriálu Nine... Foto: HULU / Planet / Profimedia
628842430 Herečka Nicole Kidman na zábere zo seriálu Nine Perfect Strangers.

Austrálska rodáčka a držiteľka Oscara v novom projekte z produkcie televíznej platformy HULU odhalila nielen možnosti svojho hereckého nadania, ale tiež sa „odhalila“. Áno, aby sme boli presnejší – vyzliekla sa celkom donaha a nakrútila niekoľko odvážnych scén. V jednej z nich je napríklad celkom nahá na posteli a zhovára sa s jedným z protagonistov.

Kidman oslávila v júni tohto roka 54. narodeniny, ale jej forma je naozaj ukážková. A tiež je zjavné, že ani pribúdajúci vek neoberá matku štyroch detí o hereckú odvahu. V seriáli Nine Perfect Strangers stvárnila blondínka Mashu, liečiteľku a šéfku zariadenia, v ktorom sa stretáva skupina ľudí z rôznych vrstiev unavených životom a ktorí chcú nájsť správnu cestu životom.

Virus Outbreak Hong Kong Nicole Kidman Čítajte viac Namiesto karantény v hoteli nákupy? Nicole Kidman čelí kritike, tu je vysvetlenie

Už v traileri Nicole Kidman fascinuje svojím na pohľad láskavým, no priam psychopatickým prejavom. V jednom z nedávnych rozhovorov herečka priznala, že bola do role úplne ponorená. „Chcela som, aby stále okolo prúdila veľmi pokojná liečivá energia, takže si pamätám, ako som chodila k ľuďom a dával som im jednu ruku na srdce, druhou držiac za ruku ich. Ak hovorili so mnou alebo používali moje meno Nicole, úplne som ich ignorovala,“ citoval Kidmanovú portál Deadline.com.

Okrem Nicole si v projekte zahrala napríklad aj Melissa McCarthy, Luke Evans, Bobby Cannavale či Regina Hall.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #seriál #Nicole Kidman #Nine Perfect Strangers

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...