Ste fanúšikom šou Tajomstvo mojej kuchyne? Tak sa pripravte na prekvapenie

Relácia RTVS Tajomstvo mojej kuchyne sa po letnej pauze opäť vracia na obrazovky. Okrem skvelých receptov sa fanúšikovia šou môžu tešiť aj na novinku. Akú?

04.09.2021 00:00
papp Foto:
Robo Papp a šéfkuchár Gabriel Kocák v šou Tajomstvo mojej kuchyne.
debata

V úvode roka prebrala moderátorské žezlo po Kamile Magálovej dvojica Robo Papp a šéfkuchár Gabriel Kocák. Tvorcovia sa v novej sezóne rozhodli Roba s Gabom potešiť a pripravili pre nich veľké prekvapenie.

"Robo a Gabo sa svojich úloh v našej kulinárskej šou chopili s veľkým nadšením, humorom, typicky mužským nadhľadom a obdivuhodne intenzívnym prežívaním každej spoločnej chvíľky pri práci. Medzi divákmi si našli svojich fanúšikov, nás tvorcov to s nimi nesmierne baví, a tak sme sa po úvodnej sezóne rozhodli objednať úplne novú, šarmantnú a typicky mužskú kuchyňu, v ktorej sa naši chlapci budú cítiť ešte lepšie. Myslím si, že je úžasná a pevne verím, že sa bude páčiť aj našim divákom,“ hovorí dramaturgička relácie Adriana Hanzelová.

zväčšiť Robo Papp a šéfkuchár Gabriel Kocák v novej... Foto: RTVS
papp Robo Papp a šéfkuchár Gabriel Kocák v novej kuchyni šou Tajomstvo mojej kuchyne.

Moderátori v novej sezóne opäť privítajú množstvo zaujímavých hostí, ochutnajú fantastické recepty a spolu s divákmi si zaručene užijú aj nespočetne veľa príjemných chvíľ.

Gabo Kocak  Kamila Magalova a Robo Papp 4 Čítajte viac Magálová sa dojímavo rozlúčila so šou Tajomstvo mojej kuchyne! Diváci reagujú

„Diváci našej relácie sa môžu na jeseň tešiť na nové svieže jedlá zo sezónnych surovín, skvelé domáce koláče a hlavne úplne novú, výborne vybavenú kuchyňu, z ktorej sa aj my sami veľmi tešíme a sa cítime sa v nej ako doma,“ dodáva Robo Papp.

Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne uvidia diváci v nedeľu 5. septembra o 18.15 na Jednotke.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tajomstvo mojej kuchyne

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...