To naozaj? Tvorcovia filmu o Harrym a Meghan nechali vojvodkyňu zomrieť pri autonehode hneď v úvode

V treťom filme o kráľovskej dvojici s názvom "Harry & Meghan: Escaping the Palace" sú scény, ktoré sa fanúšikom nepáčia.

06.09.2021 09:07
Jordan Dean Foto:
Jordan Dean (32) ako Harry a Meghan si zahrá herečka a blogerka Sydney Morton (37) v novom filme o kráľovskej dvojici.
debata

Filmová Meghan Markle zomiera v novej snímke stanice Lifetime po autonehode hneď v kontroverznej úvodnej scéne. V scénach podobných skutočnej smrti princeznej Diany je prevrátené auto obklopené fotografmi. Zúfalý Harry sa prediera davom a otvorí dvere. Vážne zranená Meghan ho prosí, aby jej pomohol.

Autonehoda je vzápätí vysvetlená ako nočná mora Harryho, s ktorou sa prebúdza uprostred noci. Po pár sekundách si uvedomí, že šlo o strašný sen a teší sa z pohľadu na svoju manželku a syna Archieho.

Jordan Dean Čítajte viac Trvalo to dlho, ale podarilo sa! Konečne našli Harryho a Meghan

Fanúšikovia Harryho a Meghan zostali pobúrení, svoju nespokojnosť napísali na Twitteri: „Toto je naozaj nevkusné“, „Neverím, že môžu natočiť niečo také“, „Ohavné“. Aj takto sa vyjadrili pod zverejnenými ukážkami z filmu.

V treťom filme o kráľovskej dvojici s názvom "Harry & Meghan: Escaping the Palace“, ktorá má premiéru 6. septembra, hlavné postavy stvárňujú Jordan Dean (32) ako Harry a Meghan hrá herečka a blogerka Sydney Morton (37).

O živote princa Harryho a vojvodkyni Meghan už v produkcii televízie Lifetime vznikli dva filmy – Harry & Meghan: A Royal Romance a Harry & Meghan: Becoming Royal. Diváci budú môcť sledovať filmový príbeh od narodenia syna Archieho až po kontroverzné rozhodnutie Harryho a Meghan dať zbohom kráľovskej rodine a ich útek do Kanady a USA. Dej filmu sa tak zameria najmä na dramatické udalosti roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...