Veď on je dokonalý! Juraj Bača má vo svojom kolegovi veľkého fanúšika

Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval sa už od 10. októbra predvedú ako moderátori šou Pečie celé Slovensko.

10.09.2021 00:00
Juraj Baca  moderator sou Pecie cele Slovensko  2 Foto:
Juraj Bača, moderátor šou Pečie celé Slovensko (RTVS) na podujatí Čaj o piatej.
debata

Aj v znamení novej šou sa nieslo nedávne podujatie RTVS Čaj o piatej, na ktorom sa ukázali nielen tváre spomínanej „sladkej“ televíznej novinky, ale aj mnohé ďalšie osobnosti RTVS.

zväčšiť Petra Tóthová (vľavo) a Jozefína Zaukolcová,... Foto: RTVS
Petra Tothova a Jozefina Zaukolcova porotkyne sou Pecie cele Slovensko Petra Tóthová (vľavo) a Jozefína Zaukolcová, porotkyne šou Pečie celé Slovensko (RTVS), na podujatí Čaj o piatej.

Pod „sladkú“ šou Pečie celé Slovensko je podpísaný režisér Jeffo Minařik, popri dvoch moderátoroch a 12-tich súťažiacich sa pred kamerami „udomácnili“ aj dve porotkyne – Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. „Pre mňa to bola v takejto veľkej šou moderátorská premiéra,“ opísal Juraj Bača a na adresu svojho kolegu, Milana Zimnýkovala, dodal: „On bol mojou oporou, o ktorú som sa mohol ako spolumoderátor vždy oprieť. "Junior“ mu komplimenty vrátil. „Juraj ma počas tých dvoch mesiacov nakrúcania pravidelne ‚naštval‘. On vie naozaj všetko. A keď hovorím všetko, je to pravda. Mali sme dokrútku na bicykloch, pri ktorej mi povedal, že kedysi pretekal na bicykloch. Potom prišlo ľudové kolo a Juraj si priniesol vlastnú fujaru na ktorej vedel hrať… A mohol by som pokračovať, on je jednoducho dokonalý,“ opísal Junior s úsmevom.

zväčšiť Milan "Junior" Zimnýkoval,...
Milan Zimnykoval Milan "Junior" Zimnýkoval, moderátor šou pečie celé Slovensko, na podujatí Čaj o piatej.

Na podujatí sa však ukázali aj ďalšie tváre nových, ako aj stálych relácií RTVS. Martin Nikodým sa už na obrazovke predviedol v prvej časti novej šou Fenomén 21, v ktorej súťažia Slováci s výnimočným intelektom a schopnosťami. „Úžasné na relácii z môjho pohľadu je fakt, že si ju môže zahrať ktokoľvek, kto má pocit, že mu to páli. To, že viete, čo sa stalo v 15-stom storočí, vám v tejto hre veľmi nepomôže. Tu treba dôsledne počúvať zadania a používať naozaj všetky oblasti svojich schopností,“ povedal Nikodým, dlhoročný moderátor šou Milujem Slovensko.

Jozefína Zaukolcová,  porotkyňa šou Pečie celé...
Moderátorka Simona Simanová.
+17Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Na pódiu sa ukázal aj Marián Čekovský ako tvár novej relácie pre deti Čekyho hudobný labák. Čaj o piatej si prišli vychutnať aj stálice relácie Dámsky klub – Iveta Malachovská, Karin Majtánová, Soňa Müllerová či Andrea Chabroňová.

zväčšiť Iveta Malachovská, tvár Dámskeho klubu (RTVS) ,... Foto: RTVS
Iveta Malachovska Iveta Malachovská, tvár Dámskeho klubu (RTVS) , na podujatí Čaj o piatej.

Ale tortu s logom šou Pečie celé Slovensko ochutnala aj Veronika Cifrová Ostrihoňová (Silná zostava), moderátorky Katka Brychtová, Petra Bernasovská, Simona Simanová, Helena Tomková a mnohí ďalší (galéria).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Zimnýkoval #Juraj Bača #Pečie celé Slovensko

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....