Lopata aj elektrobicykel! Zaujímavá kombinácia Kamily Magálovej na boj s...

Aj herečka Kamila Magálová sa posadila do kresla oproti Adele Vinczeovej v jej šou Trochu inak s Adelou. A čo prezradila?

10.09.2021 12:00
Kamila Magálová. Foto:
Herečka Kamila Magálová.
debata (1)

Talkshow Adely Vinczeovej prichádza na obrazovky Dvojky s novou sériou a ďalšími výnimočnými hosťami. A navyše…

Nie raz, ale hneď dvakrát v mesiaci si budú môcť v novej sezóne diváci vychutnať premiérové časti relácie Trochu inak s Adelou. Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci i unikátne osobnosti dostanú na obrazovke dvojnásobný priestor, z čoho sa teší aj samotná moderátorka. "Vnímam to tak, že Trochu inak je priestorom pre zaujímavé svety. Takže tie dostávajú dvojitú možnosť sa zviditeľniť. Verím, že v nejakej verzii sa už konečne vrátime aj ku kontaktu s obecenstvom a že táto periodicita bude novým nádychom pre fanúšikov aj celý tím,“ povedala Adela Vinczeová.

Pozvanie do prvej premiérovej časti novej sezóny relácie prijala slovenská herečka Kamila Magálová, matematik Zbyněk Kubáček a youtuberka Eva Petrikovičová, ktorá sa venuje téme obezity.

Video
Zdroj: RTVS

Kamila Magálová od moderátorky dostala aj otázku, ako sa zbavuje negatívnych emócií. „Zlú emóciu ja sa snažím rýchlo vypudiť,“ začala opisovať obľúbená herečka. „Nájdem si niečo pozitívne, napríklad idem do záhrady a venujem sa kvetom alebo okopávam paradajky. Vezmem jednoducho do rúk motyku alebo lopatu… " Ale aj prechádzky so psom či jazda na elektrobicykli herečke pomáhajú. "Mám elektrický bicykel a ten si naozaj užívam. A najmä si ho užívam vtedy, keď predbieham nejakých svalnáčov a len tak im pri tom zakývam a už aj frčím ďalej.“ (video hore)

Juraj Baca  moderator sou Pecie cele Slovensko  2 Čítajte viac Veď on je dokonalý! Juraj Bača má vo svojom kolegovi veľkého fanúšika

Prvú premiérovú časť Trochu inak s Adelou si diváci Dvojky budú môcť vychutnať v piatok 10. septembra o 22.15.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Trochu inak s Adelou

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...