Aniston prišla ako hosť do slávnej šou, hneď v úvode ju zaliali slzy

"Čo to má do čerta znamenať," povedala zbožňovaná seriálová hviezda pred kamerami šou Ellen DeGeneres.

17.09.2021 00:00
aniston Foto:
Jennifer Aniston v šou Ellen DeGeneres.
debata

19. a zároveň posledná sezóna sledovanej šou Ellen DeGeneres sa dostala začiatkom týždňa k divákom televízie NBC. Do jesennej epizódy prijala pozvanie aj slávna Jennifer Aniston (52), ktorá bola hosťom v roku 2003 v premiérovej časti tejto talkšou. V populárnej relácii NBC sa celkovo hviezda Priateľov objavila 19-krát, Ellen DeGeneres (62) patrí k jej blízkym priateľom.

„Som taká šťastná, že je tu, aby mohla odštartovať moju rozlúčkovú sezónu,“ povedala Ellen DeGeneres a vzápätí sa v štúdiu objavila Aniston, oblečená v čiernom.

Moderátorka jej pred kamerami poďakovala za to, že bola súčasťou jej šou „od prvého dňa“. V očiach Anistonovej sa objavili slzy, ktoré si začala utierať, keď hovorila o tom, aká je smutná z toho, že šou sa končí, ako je vidieť v zverejnenom videu zo šou.

„Čo to má do čerta znamenať. To by nemalo byť také emocionálne, do čerta,“ hovorí Aniston, keď si sadá so slzami v očiach oproti moderátorke, ktorej zároveň hovorí, že von ani poriadne nechodí, lebo je opatrná kvôli epidémii ochorenia Covid-19. „Viem, že nechodíš von, tak ti naozaj ďakujem, že si prišla,“ povedala moderátorka, na čo jej Aniston ešte so slzami v očiach povedala: „Rado sa stalo.“

priatelia, jennifer aniston, Čítajte viac Aniston odstrihla pár ľudí pre vzťah k očkovaniu: Nepočúvajú fakty, len propagandu

V máji Ellen DeGeneres prišla s vyhlásením, že plánuje ukončiť svoju populárnu talk-šou, ktorá sa vysielala bezmála dvadsať rokov. "Chcem vám povedať, že budúca sezóna, sezóna 19, bude mojou poslednou sezónou,“ vyhlásila pred kamerami Ellen DeGeneres.

TV Ellen DeGeneres Čítajte viac Ellen DeGeneres končí so svojou talk-šou! Diváci sú v šoku, sú za tým obvinenia?

V tom čase sa objavili dohady o tom, či za rozhodnutím stojí pokles popularity DeGeneresovej a škandál, ktorý sa rozpútal okolo vysielania šou v roku 2020. Vtedy viacero zamestnancov a členov štábu kritizovalo krátenie miezd, ale tiež niekoľkí poukazovali na toxické prostredie či neslušné jednanie voči nim zo strany šéfujúcich pracovníkov či samotnej DeGeneresovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Ellen de Generes

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...